به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، شبکه عبری «کان» رژیم صهیونیستی این نظرسنجی را درباره انتخابات آتی رژیم انجام داده است. نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که در صورتی که انتخابات امروز برگزار شود، اردوگاههای موسوم به چپ میانه و راست متدین قادر به تشکیل ائتلاف دولتی نخواهند بود، صرف نظر از اینکه نتایج انتخابات داخلی حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو چه خواهد شد؟
بر اساس این نظرسنجی، در صورتی که ریاست حزب لیکود همچنان برعهده بنیامین نتانیاهو باشد، اردوگاه میانه و چپ به 59 کرسی و اردوگاه راست به 53 کرسی دست خواهند یافت. این نظرسنجی همچنین نشان داد که در صورت ریاست گدعون ساعر بر حزب لیکود، اردوگاه میانه و چپ به 57 کرسی و اردوگاه راست(نتانیاهو و احزاب همپیمان) به 56 کرسی دست خواهند یافت.
تقسیم کرسیهای احزاب رژیم صهیونیستی بر اساس نظرسنجی شبکه تلویزیونی کان در صورتی که نتانیاهو ریاست حزب لیکود را برعهده داشته باشد، به این شرح است :
حزب کاحول لاوان(آبی سفید) به ریاست بنی گانتس، 35 کرسی کسب خواهد کرد. حزب لیکود به ریاست نتانیاهو، 31 کرسی، فهرست مشترک عربی، 13 کرسی، شاس، 9 کرسی، اسرائیل خانه ما به ریاست آویگدور لیبرمن، هشت کرسی، یهدوت هتوراه، هفت کرسی، راستگرای جدید، 6 کرسی، ائتلاف کار- جشر، 6 کرسی و اردوگاه دموکراتیک پنج کرسی کسب خواهند کرد.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که 54 درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، تشکیل دولت به ریاست بنی گانتس رئیس حزب آبی سفید با حمایت فهرست مشترک عربی را به رفتن اسرائیل به سمت برگزاری سومین انتخابات پیاپی ترجیح میدهند.
ارزیابی رژیم صهیونیستی از انتفاضه سنگ پس از 32 سال از شکلگیری آن
«ساره هعتسنی کوهین» نویسنده صهیونیست گفت این روزها سالگرد سی و دومین سال آغاز انتفاضه فلسطین موسوم به انتفاضه سنگ است، جایی که نهم دسامبر 1987 میلادی اولین روز شکلگیری آن بود. وی افزود روشن شدن شراره انتفاضه سنگ، ما اسرائیلیها را غافلگیر کرد، همچنین این رویداد برای رهبران فلسطینی که آن زمان مقیم تونس بودند، غافلگیرکننده بود، زیرا هیچ کس برای این انتفاضه برنامه ریزی نکرده بود که در نهایت منجر به امضای توافق اسلو با سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) در سال 1993 و ورود یاسر عرفات و رهبران همراه وی به اراضی فلسطینی(کرانه باختری) شد.
وی که این مطالب را در قالب مقالهای در روزنامه مکور ریشون از رسانههای رژیم صهیونیستی بیان میکرد،افزود پس از گذشت سالهای اندکی از پایان انتفاضه نخست سنگ، دومین انتفاضه به وقوع پیوست که با کشته شدن هزار اسرائیلی همراه شد.
وی خاطر نشان کرد فلسطینیان به صراحت میگویند که در صورتی که بنیامین نتانیاهو یا بنی گانتس(رئیس حزب کاحول لاوان) توافق صلح امضا کنند، این مسئله نزاع با اسرائیل را پایان نخواهد داد مگر اینکه مسئله آوارگان حل شود، یعنی دولت آینده فلسطینی در اراضی 1948 و نه اراضی اشغالی 1967 ایجاد شود.
این نویسنده صهیونیست مدعی شد اسرائیل تلاش کرد در و مناسبت مختلف، راه حل دو دولت را اجرا کند، یکی در سال 1993 هنگام امضای توافق اسلو در دوران نخست وزیری اسحاق رابین و دیگری در سال 2000 میلادی در جریان مذاکرات کمپ دیوید در دوران نخست وزیری ایهود باراک و حتی در دوران نخست وزیری ایهود اولمرت طی سالهای 2006 تا 2008 هم تلاشها به سرانجامی نرسید و شکست خورد.
وی افزود انتفاضه دوم فلسطین، خونین و فاجعه آمیز بود و منجر به توافق صلح(با اشغالگران) و دستیابی به جوایز نوبل نشد، بلکه به عملیات نظامی گسترده ارتش اسرائیل با هدف از بین بردن زیرساختهای نظامی گروههای فلسطینی در کرانه باختری منجر شد.
کوهین ادامه داد : مناطق «الف» ریشه مشکل امنیتی برای اسرائیل را شکل داده، زیرا تحت سیطره امنیتی کامل تشکیلات خودگردان فلسطین است و در آن زمان، ارتش اسرائیل به چراغ سبز مقامات سیاسی برای اشغال کامل مناطق الف و پاکسازی آن از وجود هر سلاحی دست یافت که در نهایت منجر به شکست توافق اسلو و مذاکرات کمپ دیوید به سبب اتوبوسهای بمبگذاری شده و عملیات انتحاری(شهادت طلبانه ضد صهیونیستی) شد.
دو شنبه 25 آذر 1398 - 14:17:13