به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، لورن ماره، عضو هیئت علمی مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه کلرادو با اشاره به وجود میزان فراوانی ویتامین ث موجود در این میوه میگوید: «کیوی سرشار از ویتامین، منبعی غنی از آنتیاکسیدان است و بنابراین در کاهش ابتلا به انواع بیماری و بویژه کُند کردن روند پیری نقش بسیار دارد».
اما نکته ای مهم که شاید به اندازه کافی به آن توجه نشده باشد این است که پوست کیوی نیز کاملا خوراکی است و مصرف آن مواد مغذی آن را حتی بیشتر هم میکند.
بر اساس مطالعهای که اخیرا در این باره صورت گرفته است، خوردن پوست کیوی در مقایسه با گوشت، سه برابر فیبر بیشتر را روانه معده میکند که در احساس سیری و کمک به کاهش وزن و بهبود کارکرد دستگاه گوارش نقشی مفید دارد.
علاوه بر این، مقدار زیادی ویتامین C در پوست این میوه نیز وجود دارد که نه تنها استفاده موضعی آن تاثیر مثبتی بر پوست دارد بلکه استفاده خوراکی آن هم سیلی از آنتیاکسیدان را به سلولها میرساند که در کاهش سرعت روند پیری سلولهای پوست و بدن اثرگذار است.
بسیاری از مردم جهان قرنهاست که این میوه را با پوست میخورند و البته پیشنهاد میشود که مثل همه میوهها و سبزیجات، قبل از خوردن این میوه با پوست، آن را به خوبی بشویید.
البته باید دانست که خوردن کیوی برای برخی افراد ممکن است مشکل ساز باشد: کیوی حاوی مقداری زیادی اگزالات، مادهای طبیعی است که تجمع و تمرکز بیش از حد آن در مایعات بدن احتمالا باعث بروز مشکلاتی در برخی افراد خواهد شد. بر همین اساس توصیه میشود به ویژه کسانی که مشکلات کلیوی یا مرتبط با کیسه صفرا دارند از خوردن آن اجتناب کنند. این پرهیز غذایی همچنین به افرادی با استعداد سنگسازی در مجاری ادرار توصیه می شود.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرامی فارسی شبکه الکوثر اینجا کلیک کنید
یک شنبه 27 اسفند 1396 - 12:30:0