به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، از زمان حملات تروریستی به فرودگاه و مترو بروکسل در سال ۲۰۱۶، دولت، نهادهای امنیتی و یک کمیسیون پارلمانی بلژیک در تلاش برآمدند دلایل نفوذ تروریست ها را در این کشور پیدا کنند.
حتی پیش از این حملات تروریستی نیز بلژیک در میان کشورهای اروپایی بیشترین تعداد جوانان افراطگرایی را داشت که برای جنگ در جبهه داعش به سوریه سفر کرده بودند.
اخیراً سیاستمداران بلژیکی به جای تمرکز بر مساجد کوچکی که عمدتاً محل استفاده مهاجران هستند، توجه خود را معطوف به قدیمیترین و بزرگترین مسجد پایتخت کردند.
در سال ۱۹۶۷، پادشاه بلژیک به طور رسمی به همتای سعودی خود، ملک فیصل، زمینی اهدا کرد که بعدها به مسجد بزرگ و مرکز اسلامی اصلی شهر بروکسل تبدیل شد.
به نظر میرسد ریاض با این کار قصد دارد چهرهای دموکراتیک و معتدل از خود نشان دهد چون این کشور متهم به حمایت از عقاید بنیادگرایانه در بلژیک است.
بلژیک در سال ۱۹۶۹ کنترل مسجد بزرگ بروکسل- در نزدیکی مقر اتحادیه اروپا- را به عربستان واگذار کرده بود و امامان و افراد افراطی از سرتاسر اروپا به آن رفتوآمد میکردند.
گفتنی است بلژیک که روابط گسترده تجاری و تسلیحاتی با عربستان دارد با نگرانی درخواست واگذاری این مسجد را با ریاض مطرح کرده بود.
اخبار عربستان را اینجا پیگیری کنید
دو شنبه 23 بهمن 1396 - 15:57:30