به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، بسیاری از کشورها اکنون در حال پیاده کردن طرحها و پروژه هایی برای استفاده از انرژی های پایدار یا تجدید پذیر هستند، بهویژه در شرایط تغییرات آب و هوایی که سبب میشود طی دهههای آینده انرژی های تجدیدناپدیر به پایان یابد.
امارات عربی متحده که از کشورهای مهم در زمینه استفاده از انرژی ناشی از فراورده های نفتی است، از جمله کشورهایی که همیشه به دنبال ایجاد منابع تولید انرژی پایدار است. به همین علت، علاوه بر تلاش برای استفاده از انرژی های برقی و آفتابی، درصدد ساخت تاسیسات هستهای برای به کارگیری و بهرهبرداری از این نوع انرژی است.
سهیل المرزروعی وزیر انرژی امارات پیشتر از اقدام کشور برای ساخت نیروگاه هستهای «براکه» در کشورش خبر داد که قرار است سال ۲۰۱۸ به بهرهبرداری برسد.
تاسیسات هستهای براکه در غرب امارت ابوظبی خبر دارد و مشرف بر خلیج فارس است. این نیروگاه در ۵۳ کیلومتری جنوب غربی شهر «الرویس» قرار دارد و شامل ۴ راکتور هستهای است.
این تاسیسات به واسطه چهار راکتور پیشرفته برق حدود یک چهارم از نیازهای برق امارات را فراهم می کند. اکنون بیش از هزار و ۷۰۰ نیروی انسانی در این تاسیسات مشغول فعالیت اند و پیشبینی میشود که شمار این عده به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای راه اندازی و نگهداری تجهیزات و تاسیسات افزایش یابد.
سال ۲۰۰۸ امارات برای ساخت تاسیسات هستهای براکه با شرکت «کیبکو» کره جنوبی قرارداد امضا کرد. سال ۲۰۱۲ فعالیتهای ساخت این نیروگاه پس از دریافت مجوز از سازمانهای بینالمللی آغاز شد. با به سرانجام رسیدن این طرح امارات خواهد توانست میزان زیادی از انرژی مورود نیاز خود برای مصارف خانگی و تاسیسات را تأمین کند، بهگونهای که ۵ هزار ۶۰۰ مگاوات برق تولید خواهد کرد. این نیروگاه اولن نیروگاه هستهای در بین کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با هزینه بالغ بر ۲۰ میلیارد دلار است.
یک شنبه 12 آذر 1396 - 17:15:0