به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، نام خليج فارس نامي ريشه دار براي آبهای نیلگون جنوب ایران است که نیازی به استدلال ندارد. برخی از کشورهای حاشیه آن با تاکید بر نام جعلی سعی در تغییر آن دارند و در عین حال به قومیت و ریشه عربی و نیز آباء و اجداد خویش به عنوان رهبرانی که استقلال را برای آن کشورها به ارمغان آورده اند، مباهات می کنند. توجه این حضرات را به سند زیر که نام خلیج فارس را در مکاتبات رسمی دولت کویت نشان میدهد جلب می کنیم:
شیخ جابر المبارک الصباح که پس از وفات پدرش در تاریخ 29/ نوامبر/1915 مطابق با 27/بهمن/1294 زمام حکومت را در کویت به دست گرفت در پاسخ به پیام تسلیت « سر پرسی کاکس » فرمانده نیروهای انگلیسی در خلیج فارس جوابیه ای بدین شرح ارسال میکند:
از: جابر المبارک الصباح حاکم کویت
به: جناب ذو شوکت و جلال، کلنل سر پرسی کاکس نماینده سیاسی در «خلیج فارس» و سرکنسول دولت فخیمه در فارس و عربستان برای آن جناب آرزوی دوام خیر و شادمانی را دارم.باکمال احترام دستورات بزرگمنشانه جنابعالی مورخه 16/ دسامبر/ 1915 را به همراه تلگراف جوابیه حاوی تسلیت فقدان پدرمان بدست اینجانب رسید، ...
...در پایان دوام توجهات آن جناب و قبول احترامات صمیمانه اینجانب را آرزومندم.
(حسين خلف الشيخ خزعل،تاریخ الکویت السیاسی،ج3، ص 9 )
شیخ جابر المبارک الصباح پس از وفات پدرش در تاریخ 29/ نوامبر/1915 مطابق با 27/بهمن/1294 زمام حکومت را در کویت به دست گرفت.
برای عضویت در کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا کلیک کنید
یک شنبه 28 آبان 1396 - 15:31:47