به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، «شیخ عبدالمهدی الکربلائی»، نماینده آیت الله سیستانی در کربلاء، در خطبه های نماز جمعه امروز گفت: حلوفصل مشکلات و درگیری ها به شیوه های مسالمت آمیز و از راه گفتگو و تفاهم، هر چند که زمان طولانی ببرد، دارای اهمیت زیاد برای ایجاد جامعه ای آرام است.
وی گفت: پافشاری بر اصل گفتگو برای حل مشکلات یکی از معیارهای شهروندی است. در صورتی که اصحاب فکر و اندیشه و عدالت در این خصوص ناتوان باشند، متوسل شدن به وسایل قانونی برای حل اختلاف ها لازم می نماید و در این خصوص نباید به خشونت به عنوان یک راهکار نگاه کرد.
الکربلائی در ادامه افزود همه باید به مولفه ها و معیارهای صلح آمیز شهروندی پایبند باشند؛ زیرا به لحاظ فردی یا اجتماعی در یک کشور دارای برآیند مثبت است. فقدان این عوامل بی هیچ شکی به ضرر همگان خواهد بود و سبب ساز تاسف خواهد شد.
همچنين بخوانيد:
تبریک حیدرالعبادی به عراقیها
ابراهیم جعفری: عراق به عمر تروریستها پایان داد
نماینده آیت الله سیستانی در کربلاء تاکید کرد که مهمترین عیار و معیار در این خصوص وجود حس میهن دوستی و احساس مسئولیت است، به این گونه هر فردی بر اساس جایگاه و تخصص خود در جامعه احساس مسئولیت کند. اخلاص و اشتیاق برای ترویج تفاهم و عشق بین افراد یک جامعه در صدر مسائلی است که باید درباره آنها احساس مسئولیت وجود داشته باشد. همچنین، پایبندی به قوانین عمومی و رعایت آن از جمله معیارهای شهروند صالح است. نقض قوانین و نافرمانی از آنها سبب خواهد شد که ضرر و زیان آن در وهله اول گریبانگیر عامل آن و در وهله دوم گریبانگیر دیگر افراد جامعه خواهد شد.
وی تاکید کرد: دستاندازی غیرموجه بر اموال عمومی، سرقت اموال مردم به شمار میرود و کسی که مرتکب چنین اقدامی میشود خود را دشمن همه مردم قرار داده است. بهکارگیری و مصرف کردن نادرست و غیرمسئولانه اموال عمومی، وارد کردن ضرر و زیان به همگان است.
عبدالمهدی الکربلائی در ادامه درباره رفتارهای برخی ها در اتهام و افتراء زدن به دیگران در شبکه های اجتماعی هشدار داد و در مقابل بر ضرورت قدردانی و تجلیل از افرادی که مسئولیت وظایف محترمانه مانند پزشکان، مدرسان، ادیبان و اصحاب حرفه ها که به جامعه خدمترسانی میکنند تاکید کرد.
برای عضویت در کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا کلیک کنید.
جمعه 26 آبان 1396 - 16:9:3