به اشتراک بگذارید

بازداشت فعالان عراقی به دلیل لگدمال کردن پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی در بغداد

نیروهای امنیتی دولت عراق شماری از فعالان اجتماعی را در بغداد به دلیل لگدمال کردن پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در مراسم روز حاکمیت ملی بازداشت کردند؛ اقدامی که واکنش‌های گسترده‌ای در محافل سیاسی و مردمی عراق برانگیخته است.

بازداشت فعالان عراقی به دلیل لگدمال کردن پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی در بغداد

نیروهای امنیتی دولت عراق شماری از فعالان اجتماعی را در بغداد بازداشت کردند. این بازداشت‌ها پس از آن انجام شد که شرکت‌کنندگان در مراسم روز حاکمیت ملی در بغداد، پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را لگدمال کردند. مراسم روز حاکمیت ملی عراق به مناسبت خروج آخرین نظامی آمریکایی از خاک این کشور برگزار شده بود و مردم عراق در آن، شادمانی خود را از پایان ۲۳ سال اشغالگری ابراز کردند. لگدمال کردن پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، واکنشی نمادین به سال‌ها تجاوز و اشغالگری این دو رژیم علیه ملت عراق بود.


بازداشت فعالان عراقی واکنش‌های گسترده‌ای را در محافل سیاسی و مردمی عراق برانگیخته است. منتقدان معتقدند که این اقدام با روحیه ملی و ضداشغالگری مردم عراق که پس از ۲۳ سال اشغال، حاکمیت خود را جشن گرفته‌اند، در تضاد است. برخی نیز بازداشت فعالان را نشانه‌ای از فشارهای خارجی بر دولت عراق برای مهار موج ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی در این کشور می‌دانند. این در حالی است که مراسم روز حاکمیت ملی عراق با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و با شعارهای ضداشغالگری برگزار شد و شرکت‌کنندگان بر پایان حضور آمریکا در عراق و حمایت از آرمان فلسطین تأکید کردند.

پربازدیدترین