به اشتراک بگذارید

تحلیل اسرائیل هیوم: چرا ترامپ از بن‌بست ایران سرخورده شده است؟

ترامپ به سه دلیل اصلی احساس شکست می‌کند: نخست، عدم دستیابی به نتیجه ملموس در مذاکرات و تغییر جایگاه آمریکا از فاتح به طرف مجبور به تسلیم؛ دوم، گیر افتادن در پرونده ایران و انحراف از برنامه‌های دیگر مانند مسائل اقتصادی یا رویدادهای بین‌المللی؛ و سوم، فقدان یک استراتژی واضح و ترس از درگیری در یک جنگ فرسایشی که می‌تواند محبوبیت سیاسی او را به شدت کاهش دهد.

تحلیل اسرائیل هیوم: چرا ترامپ از بن‌بست ایران سرخورده شده است؟

 ۳ دلیل ناامید و سرخوردگی ترامپ به این شرح است:

سرخوردگی اول: جنگ برای ترامپ به یک نتیجه ملموس و معنادار در میز مذاکره تبدیل نشده است. به جای اینکه آمریکا به عنوان فاتح و ایران به عنوان مغلوب وارد میدان شوند، ایرانی‌ها طوری رفتار می‌کنند که انگار آن‌ها تعیین‌کننده شروط هستند و آمریکا باید تسلیم شود.

سرخوردگی دوم: ترامپ به جای پرداختن به مسائل دیگر، هنوز درگیر پرونده ایران است. او می‌خواست به کوبا یا گرینلند برسد، غنایم و سودهای اقتصادی پس از جنگ را از طریق امضای قراردادها توزیع کند، و مهم‌تر از همه، خود را برای جام جهانی فوتبالی آماده کند که قرار بود جام «او» باشد. ولی به جای اینها در باتلاق ایران گیر کرده است.

سرخوردگی سوم: او هیچ طرح و نقشه خوبی در دست ندارد. ژنرال‌هایش نمی‌توانند یک دستاورد سریع و قاطع را به او تضمین کنند و او می‌ترسد که به جای یک پیروزی سرنوشت‌ساز، گرفتار یک جنگ فرسایشی و باتلاقی شود که بحران را عمیق‌تر کرده و محبوبیت او را از نقطه کنونی هم پایین‌تر بیاورد.

پربازدیدترین