به اشتراک بگذارید

آیت الله جوادی آملی: دشمنان ما با عزت و جلال مسلمین مخالفند

آیت الله عبدالله جوادی آملی نعمت امنیت را از بهترین نعمت‌های خداوند دانست و گفت: دشمنان دین به ویژه اسرائیل با عزت و جلال و شکوه مسلمین مخالفند.

آیت الله جوادی آملی: دشمنان ما با عزت و جلال مسلمین مخالفند

آیت الله جوادی آملی در درس خارج فقه خود با بیان اینکه نعمت امنیت از مهمترین نعمت‌هایی است که خداوند در اختیار بشر قرار داده، گفت: دشمنان دین به ویژه اسرائیل با عزت و جلال و شکوه مسلمین مخالف است.

وی با اشاره به آیات قرآن بنی اسرائیل را از بدترین گروه‌های روی زمین دانست و افزود: همه این‌ها از روی دشمنی و جهالت است که بر عالمان و حوزه‌های علمیه و معلمان لازم است که به وسیله موعظه و نصیحت جامعه را متعهد کنند و اخلاق را بر عهده بگیرند.

بیشتر بدانید

رژیم صهیونی سطح آماده‌باش امنیتی خود را در برابر ایران افزایش داد| مع المراسلین

یحیى حرب: جامعه صهیونی از شکاف‌های افقی و عمودی عمیق رنج می‌برد| قضیة ساخنة

آیت الله جوادی آملی بر جاهلیت زدایی از جامعه تأکید کرد و گفت: جاهلیت همین است که بروند مسئول یک کشور را از خانه اش جا به جا کنند یا همچون اسرائیل به کشور ما حمله کند و زودتر از همه مجبور شود آتش بس را قبول کند.

وی همچنین به فجایع و اتفاقات غزه که به وسیله رژیم صهیونیستی رخ داد اشاره کرد و گفت: جاهلیت آن چیزی است که در غزه شاهد بودیم و نه تنها جاهلیت که اقدامات این رژیم از هر درندگی بدتر است و اسرائیل نه به دین و نه به شریعت و نه هیچ چیز دیگری پایبند نیست و سرتا پا به عداوت با اسلام و مسلمین می‌پردازد.

آیت الله جوادی آملی در پایان ضمن قدردانی از سازندگان موشک در کشور و ابراز ارادت به آنها گفت: آنها، چون رزمنده‌ای امام زمان خود را یاری کردند و آبروی و امنیت و ناموس کشور را با موشک‌هایی که ساختند حفظ کردند.

پربازدیدترین