به اشتراک بگذارید

عراقچی: مسائل داخلی ربطی به دیگر کشور‌ها ندارد

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه مسائل داخلی هر کشوری به آن کشور مربوط است، تاکید کرد: هیچ طرفی حق دخالت و تعیین تکلیف در امور داخلی کشور‌ها را ندارد.

 عراقچی: مسائل داخلی ربطی به دیگر کشور‌ها ندارد

سید عباس عراقچی در نشست خبری با بدر الوسعیدی ضمن خیرمقدم به همتای عمانی گفت: این سفر نشانه‌ای از نزدیکی روابط دو کشور است.

عراقچی افزود: دو کشور دارای روابط عمیق تاریخی هستند و افق روشنی پیش روی روابط دو کشور است. دو کشور آمادگی خود را برای همکاری در موضوع یمن اعلام کردند. از نقش عمان در مذاکرات گذشته ایران و آمریکا که از سوی آمریکا به جنگ کشانده شد، قدردانی می‌کنیم. مسائل داخلی هر کشوری به آن کشور مربوط است و هیچ طرفی حق دخالت و تعیین تکلیف در امور داخلی کشور‌ها را ندارد.

بیشتر بدانید

رژیم صهیونی سطح آماده‌باش امنیتی خود را در برابر ایران افزایش داد| مع المراسلین

یحیى حرب: جامعه صهیونی از شکاف‌های افقی و عمودی عمیق رنج می‌برد| قضیة ساخنة

عراقچی در پاسخ به سئوالی درباره یمن گفت: ایران و عمان همواره در همه مسائل منطقه‌ای با یکدیگر مشورت‌های نزدیک داشتند و تبادل نظر داشتیم. یمن به هر دو کشور عمان و ایران نزدیک است و در این رابطه همکاری‌های ما مستمر وجود دارد. هر دو کشور خواستار وحدت و یکپارچگی یمن هستند و با هر طرحی برای تجزیه یمن مخالفت می‌کنند. این نظر غالب در منطقه است که نباید اجازه داد رژیم صهیونیستی به اهداف خود برای تجزیه و کوچک کردن کشور‌های منطقه دست یابد. این باعث بی‌ثباتی و ناامنی و تنش در منطقه می‌شود.

وزیر امور خارجه با اشاره به حمایت دو طرف از ثبات و یکپارچگی یمن، خاطرنشان کرد: همانطور که از یکپارچگی سومالی و سوریه و همه کشور‌های منطقه حمایت می‌کنیم و مخالف تجزیه و تقسیم این کشور‌ها به کشور‌های کوچک‌تر هستیم، تجزیه و تقسیم این کشور‌ها را یک توطئه صهیونیستی می‌دانیم.

وزیر خارجه عمان: دیدگاه ما درباره تحقق عدالت برای مسئله فلسطین و توقف تجاوزات رژیم صهیونی با ایران مشترک است

کانال تلگرامی شبکه الجزیره مباشر گزارش داد: بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان گفت: ما درباره سطحی که روابط با ایران به آن رسیده است، خوشبین و سپاسگزاریم. وی افزود: دیدگاه ما درباره تحقق عدالت برای مسئله فلسطین و توقف تجاوزات اسرائیل با ایران مشترک است.

از همه تلاش‌ها برای ایجاد آرامش و گفت‌و‌گو در جهت ایجاد روند سیاسی توافقی بین همه گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی در یمن حمایت می‌کنیم. گفت‌و‌گو و دیپلماسی بهترین راه برای حل همه بحران‌ها و جلوگیری از تشدید تنش در منطقه است. وزیر خارجه عمان تصریح کرد: همواره بر لزوم گشودن در‌ها و کانال‌ها برای رایزنی و همکاری و گفت‌و‌گو بین همه کشور‌های منطقه و ایجاد اعتماد مشترک برای مقابله با هرگونه چالش تاکید می‌کنیم.

پربازدیدترین