«قهوه یمنی؛ اصالتی کمیاب که در سطح جهانی پیشرو است»
قهوه یمنی همچنان جایگاه خود را به عنوان یکی از مهمترین محصولات کشاورزی جهان تثبیت میکند، نه تنها به دلیل کیفیت آن که در زمره بالاترین کیفیتهای جهانی طبقهبندی شده است، بلکه همچنین به این دلیل که محصول یک سیستم کشاورزی سنتی است که توانسته است گونههای نادری را حفظ کند که در طول قرون دستخوش هیچگونه اصلاح نباتی یا تکثیر کلونی نشدهاند.
بیشتر بدانید
ثروت و موقعیت استراتژیک یمن، صحنه تصفیه حسابهای عربستان و امارات| قضية ساخنة
دیدار پاپ با علمای شیعه و سنی؛ پیامی جهانی برای همبستگی در برابر تنشهای منطقهای| مع المراسلین
کارشناسان قهوه تأکید میکنند که یمن در طول بیش از ۸۰۰ سال صادرکننده قهوه بوده است، به طوری که در ابتدا از آن به عنوان یک داروی گیاهی استفاده میشد، پیش از آنکه حدود ۶۰۰ سال پیش، قهوه از طریق بندر «المخا» که نام خود را از قهوه یمنی گرفته است، به نوشیدنیای تبدیل شود که در سطح جهانی گسترش یافت.
قهوه یمنی به دلیل ویژگیهای حسی منحصر به فرد و طعم متمایز خود شناخته میشود؛ مزیتی که تصادفی نبوده، بلکه نتیجه فرآیندهای دقیق کشاورزی شامل انتخاب دانهها، خشک کردن دستی آنها و حفظ محیط کوهستانیای است که درخت در آن رشد میکند. تولیدکنندگان و مسافران یمنی، آن را بهترین هدیهای میدانند که معرف هویت و میراث کشورشان است.