شبکه الکوثر
پخش زنده
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
  • پخش زنده
  • جستجو

زيارت اربعين؛ تجديد عهد با امام حسين و نماد مقاومت پايدار| احكام الاسلام

شیخ اسد محمد قصیر، استاد حوزه علمیه، تأکید کرد که قدرت تشیع بر سه رکن اصلی «فکر حسینی»، «ارتباط با مرجعیت» و «فکر مهدوی» استوار است که هویت و مقاومت امت اسلامی را حفظ کردهاند. وی افزود زیارت اربعین، فراتر از یک آیین مذهبی، نماد اراده و ایمان به پیروزی حق است که نسلها را به هم پیوند میدهد و پایمردی در برابر ظلم را به نمایش میگذارد.

شیخ اسد محمد قصیر، استاد مطالعات عالی حوزه علمیه، تأکید کرد که قدرت تشیع بر سه رکن اساسی استوار است:

  • اندیشه حسینی،
  • ارتباط با مرجعیت
  • و اندیشه مهدوی؛

این سه رکن هویت امت را حفظ کرده و مقاومت آن را در طول تاریخ مستحکم ساخته اند.

بیشتر بدانید:

جهاد تبیین؛ راهکار مقابله با یأس‌پراکنی و تفرقه‌افکنی دشمنان مقاومت| احکام الاسلام

اسد محمد قصیر: هر کاری که دشمنان را خشمگین کند، عملی خیر و مؤثر است | احکام الاسلام

وی گفت: مطالعات جدید غربی نشان میدهد که این سه رکن اساسی، علت پیروزی انقلاب اسلامی در برابر تسلط غرب آن زمان هستند:

  • اولاً، فکر حسینی که اشغالگری و تسلیم در برابر زورگویان را رد میکند و تجسم یک قیام مداوم علیه ستم و در راه اصلاح است.
  • ثانیاً، ارتباط با مرجعیت که بهعنوان رهبری روحانی و سیاسی توانمند، قادر به هدایت امت و تغییر موازنهها است، همانگونه که در مواضع حضرت آیتالله سیستانی دیده شده است.
  • ثالثاً، فکر مهدوی که حال را به آینده پیوند میدهد و امید به پیروزی حق را تغذیه میکند.

ایشان ادامه داد: برخی تلاش کرده اند این ارکان را تحریف کنند، مثلاً با تبدیل شعائر به آیینهای ظاهری و جداسازی دین از سیاست، اما زیارت اربعین همچنان گواهی است بر تجدید عهد با امام حسین علیه السلام و استمرار پایمردی و ایمان به پیروزی حق.

استاد حوزه افزود: زیارت اربعین دارای بعدی اجتماعی، روحانی و شناختی عمیق است. وقتی حضرت زینب سلامالله علیها در اربعین به کربلا بازگشت، نمایشی از تجدید عهد روحانی با امام حسین علیهالسلام و استمرار عقیده و اصول حسینی به وجود آمد. زیارت اربعین تنها مراسمی برای گریه و حزن نیست، بلکه موضعی استوار است که تأکید میکند ما همچنان در کنار حق هستیم، به امام حسین ایمان داریم و یقین داریم که حق حتماً پیروز خواهد شد.

  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیرنویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت چهارم
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت سوم
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. این مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت اول
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت دوم
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
Nilesat 11900 V | Badr 8 11747 V | Badr5 12284 V
تمامی حقوق محفوظ است