به اشتراک بگذارید

يونيسف: هزاران نوزاد غزه به دليل محدوديت كمك‌ها در خطر مرگ هستند

کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف، با اشاره به کشتار اخیر زنان و کودکان در نوار غزه، خواستار بازنگری رژیم صهیونیستی در قواعد درگیری و حفاظت از جان غیرنظامیان بر اساس قوانین بین‌المللی شد. وی هشدار داد که هزاران نوزاد در غزه به دلیل محدودیت شدید دسترسی به کمک‌های انسانی، در معرض خطر جدی مرگ و آسیب‌های دائمی قرار دارند.

يونيسف: هزاران نوزاد غزه به دليل محدوديت كمك‌ها در خطر مرگ هستند

به نقل از خبرگزاری شهاب، کاترین راسل، مدیراجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گفت: این حادثه فقط چند روز پس از کشتار زنان و کودکان در صف توزیع کمک‌های غذایی اتفاق افتاده است.

وی افزود: (رژیم) اسرائیل باید در قواعد درگیری بازنگری و براساس قوانین بین المللی از جان غیرنظامیان محافظت کند.

رئیس صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) پیش‌تر هشدار داده بود که هزاران نوزاد در نوار غزه به علت محدودیت شدید در دسترسی به کمک‌های انسانی، از تغذیه مناسب محروم شده‌اند و جان آنها در معرض خطر قرار دارد.

بیشتر بدانید:

فهمي هويدي: تاريخ سربرنيتسا را فراموش نكنيم، مقاومت را تسليم نكنيم

حملات رژيم صهيونيستي به ايران؛ تقويت اتحاد ملي به جاي تضعيف

کاترین راسل با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «هزاران نوزاد در غزه به علت محدودیت شدید در دسترسی به کمک‌ها، تغذیه مناسب ندارند.»

وی با اشاره به تاثیر حملات مداوم رژیم صهیونی بر زنان و کودکان، افزود: «بسیاری از مادران کشته شده‌اند یا به علت سوء تغذیه شدید قادر به شیر دادن نیستند که این امر نوزادان را در معرض خطر مرگ یا آسیب‌های دائمی سلامتی قرار می‌دهد.»

راسل تاکید کرد: «هر دقیقه برای نجات جان آنها حیاتی است.»

دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز پیش‌تر اعلام کرد که حداقل ۶۱۳ مورد قتل غیرنظامیان غزه را در نقاط کمک رسانی بنیاد بشردوستانه غزه (GHF) و نزدیک کاروان‌های بشردوستانه ثبت کرده است.

راوینا شمداسانی» سخنگوی این دفتر به خبرنگاران در ژنو گفت: ما ۶۱۳ مورد قتل را هم در نقاط امداد بنیاد بشردوستانه غزه و هم در نزدیکی کاروان‌های بشردوستانه ثبت کرده‌ایم. این رقم تا تاریخ ۲۷ ژوئن (۶ تیر) است. از آن زمان حوادث بیشتری رخ داده است.

رژیم صهیونی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابود کردن جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد.

ارتش رژیم صهیونی از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

پربازدیدترین