مع المراسلین
بیش از ۵۰ بیمار مبتلا به تالاسمی در جریان جنگ صهیونیستی علیه غزه، به دلیل کمبود دارو، نبود واحدهای خون و سوءتغذیه جان خود را از دست دادهاند، در حالی که حدود ۲۴۰ بیمار در انتظار باز شدن گذرگاه رفح برای خروج از نوار غزه و تکمیل درمان خود در خارج از منطقه هستند.
همچنین بخوانید:
به دلیل کمبود شدید غذا، رنج بیماران تالاسمی تشدید شده و یافتن اهداکنندگان خون برای آنان به مسئلهای بسیار دشوار تبدیل شده است.
علاوه بر این، تخریب عمدی نظام سلامت توسط نیروهای اشغالگر و خارج کردن تعدادی از بیمارستانها از چرخه خدماترسانی، وضعیت بیماران را وخیمتر کرده و راههای نجات را تقریباً ناممکن ساخته است.
بیماران تالاسمی، همچون سایر بیماران در نوار غزه، از کمبود دارو، تجهیزات و لوازم پزشکی مصرفی و همچنین نبود واحدهای خون رنج میبرند؛ آنهم در شرایطی که نظام سلامت منطقه به شدت فرسوده و ناکارآمد است و این امر، رنج آنها را چند برابر کرده است.
یک شنبه 21 اردیبهشت 1404 - 12:18:39