آغاز همایش بین‌المللی «منجی و نجات‌بخشی در ادیان توحیدی» در دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهار شنبه 27 فروردین 1404 - 9:0:0
آغاز همایش بین‌المللی «منجی و نجات‌بخشی در ادیان توحیدی» در دانشگاه سیستان و بلوچستان

همایش بین‌المللی «منجی و نجات‌بخشی در ادیان توحیدی» با حضور اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و بین‌المللی در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد. این رویداد که به صورت زنده از خبرگزاری ایران پرس پخش می‌شود، به بررسی مفاهیم مشترک منجی‌گرایی در ادیان توحیدی و نقش آن در ایجاد عدالت، صلح و همبستگی اختصاص دارد. ارائه مقالات تخصصی، پنل‌های گفت‌وگو و تدوین بیانیه پایانی از جمله برنامه‌های این همایش علمی است.

همایش بین‌المللی «منجی و نجات‌بخشی در ادیان توحیدی» در محل سالن اجلاسیه تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده و به‌صورت زنده از خبرگزاری ایران پرس پخش می‌شود. این همایش، به بررسی آموزه‌های مشترک ادیان توحیدی درباره نقش منجی در تحقق عدالت، صلح و امید اختصاص یافته است. سخنرانان این رویداد علمی، با حضور پژوهشگران برجسته بین‌المللی، در تلاش هستند تا با ارائه دیدگاه‌های تخصصی، گامی در جهت تقویت مفاهیم مشترک میان ادیان بردارند.

بیشتر بدانید:

رهبر انقلاب اسلامی بر ضرورت پرهیز از شرطی کردن مسائل کشور به مذاکرات خارجی تاکید کردند

آغاز پانزدهمین جشنواره خلیج فارس با تجلیل از استاد احمد حبیبی

در این نشست علمی، محورهایی نظیر جایگاه منجی در ادیان توحیدی، نقش آموزه‌های دینی در ایجاد جامعه‌ای مبتنی بر عشق و همبستگی، و تأثیر باورهای مشترک بر تحولات اجتماعی و اخلاقی مورد بحث قرار گرفته است. پنل‌های تخصصی، بستری را برای تبادل‌نظر میان اندیشمندان فراهم کرده‌اند تا ابعاد مختلف این موضوع ارزشمند بررسی شود. از سوی دیگر، مقالات علمی ارائه‌شده در این رویداد، تأثیرات تاریخی و فلسفی مفهوم منجی را در ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت به نمایش گذاشته‌اند.

همایش با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان مواجه شده و برگزارکنندگان بر این باورند که این رویداد گامی مؤثر در نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌های مختلف ادیان و ایجاد زمینه‌ای برای گسترش مفاهیم وحدت‌آفرین بوده است. تدوین بیانیه پایانی با محوریت تقویت ارزش‌های مشترک انسانی و دینی، از جمله دستاوردهای مهم این همایش محسوب می‌شود که امید است زمینه‌ساز تحولات مثبت در عرصه گفت‌وگوی ادیان باشد.


چهار شنبه 27 فروردین 1404 - 9:57:55