خبرگزاری آناتولی منتشر کرد:
به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، «ابتهال ابوالسعد» شرکت مایکروسافت را به همدستی در نسلکشی رژیم اشغالگر اسرائیل در غزه متهم کرد و گفت: دستان این شرکت آلوده به خون فلسطینیها است.
وی این سخنان را به هنگام سخنرانی مدیر ارشد هوش مصنوعی مایکروسافت «مصطفی سلیمان»، در واشنگتن دی سی در جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس مایکروسافت مطرح کرد.
ابوالسعد در یک کلیپ ویدیویی که در ۵ آوریل منتشر شد، همچنین گفت: شما سودجویان جنگ هستید. استفاده از هوش مصنوعی را برای نسلکشی متوقف کنید.
همچنین بخوانید:
موج جدید نسلکشی مردم فلسطین؛ 26 شهید و 106 زخمی در غزه
وی فاش کرد : مایکروسافت نرمافزار هوش مصنوعی را در اختیار اسرائیل قرار میدهد که از آن برای حمله به فلسطینیها استفاده میکند.
در همان مراسم، در حالی که بیل گیتس یکی از بنیانگذاران مایکروسافت، استیو بالمر، مدیرعامل سابق و ساتیا نادلا، مدیر عامل شرکت روی صحنه بودند، وانیا آگراوال، همکار ابوالسعد، فریاد زد: شرم بر همه شما. همه شما منافق هستید. شرم بر همه شما که بخاطر خون آنها جشن گرفتید. روابط خود را با اسرائیل قطع کنید.
در 7 آوریل، کانال آمریکایی CNBC در خبری گزارش داد که مایکروسافت ابوالسعد و اگراول را در پی اعتراض آنها به خدماتی که این شرکت به اسرائیل ارائه میدهد، اخراج کرده است.
بهرهبرداری از هوش مصنوعی برای کشتار
«عبدالحکیم احمین»،، کارشناس ارتباطات و دیجیتال مراکشی نیز به خبرگزاری آناتولی گفت: هوش مصنوعی بر اساس مطالعات جدید، مسئول مرگ حدود ۷۵ درصد از قربانیان جنگ غزه است.
احمین افزود: دلایل زیادی برای حمایت شرکتهای فناوری از اسرائیل وجود دارد، از جمله سرمایهگذاری مالی در پروژههای داخل اسرائیل، شرکتهای بزرگ بسیاری هستند که توسط شرکتهای مالی آمریکایی بودجه آنها تأمین میشوند، مانند مایکروسافت، آمازون، گوگل و غیره.
وی گفت: این شرکتها سرمایهگذاری هنگفتی در اسرائیل انجام دادهاند که به منزله حمایت مستقیم از این رژیم است.
به گفته این کارشناس، شرکتهای دیجیتال به توسعه مهارتهای تحقیقاتی و فناوریهای اطلاعاتی کمک کردهاند که اسرائیل از طریق آنها به دنبال کسب اطلاعات از راههای مختلف است. برنامه پگاسوس شاید بهترین نمونه برای این امر باشد، زیرا مخالفان را در داخل و خارج از کشور رصد میکند.
برنامه پگاسوس توسط NSO Group، یک شرکت اسرائیلی که در سال 2010 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در تلآویو است، توسعه یافته است. از سال ۲۰۲۱ میلادی رسانههای بینالمللی گزارشهایی منتشر کردهاند که نشان میدهد پگاسوس توسط چندین کشور برای جاسوسی از مخالفان، روزنامهنگاران و فعالان اجتماعی و سیاسی در سراسر جهان استفاده شده است.
الگوریتمهای در خدمت رژیم صهیونیستی
این کارشناس مراکشی ادامه داد: یکی از شکلهای پشتیبانی الگوریتمها هستند که به شرکتهای هوش مصنوعی کمک میکنند تا به سرعت به طیف گستردهای از اطلاعات دسترسی پیدا کنند، البته به شیوهای که با قوانین بشردوستانه مغایرت دارد.
وی افزود: الگوریتمهایی که این شرکتها از آنها بهرهبرداری میکنند، اطلاعاتی درباره فلسطینیها داده و آنها را به عنوان اهداف نظامی شناسایی میکنند، وقتی اطلاعات به دست ارتش اسرائیل میرسد، نمونههایی را که دریافت میکند به عنوان اهداف نظامی هدف قرار میدهد، حتی اگر غیرنظامی باشند. تل آویو ادعا میکند که بر اساس دستورات خودکار ردیابی و هدف گیری میکند تا تحت قوانین بین المللی بشردوستانه پاسخگو نباشد.
به گفته احمین، یکی دیگر از فناوریهای مورد استفاده اسرائیل در جنگ خود با غزه، ذخیرهسازی ابری است، ابزاری برای ذخیره مقادیر زیادی از اطلاعات دیجیتال در مورد آنچه اشغالگران می خواهند بدانند. فرآیند ذخیرهسازی توسط سرورهایی که توسط سایتهای نظامی اسرائیل هدف قرار میگیرند، مورد سوء استفاده قرار میگیرد.
وی گفت: این ابرها شامل برنامههایی هستند که اهداف را برای حملات و بمباران شناسایی میکنند، امکان ذخیره فیلمهای زنده گرفتهشده توسط پهپادها، امکان فیلمبرداری از نوار غزه و کرانه باختری را فراهم میکنند و شلیک و کنترل از راه دور را تسهیل میکنند، این قابلیتها بر هوش مصنوعی تکیه میکنند که به اشغالگران امکان میدهد اطلاعات وسیع و ذخیرهشده را به دست آورد.
ارائه دهندگان فضای ذخیرهسازی ابری
این کارشناس مراکشی تصریح کرد: مایکروسافت به همراه گوگل، آمازون و سایر شرکتهای دیجیتالی که این خدمات را به اسرائیل ارائه میکردند، ارائهدهنده اصلی خدمات ذخیرهسازی ابری برای اشغالگران اسرائیلی هستند.
وی افزود: شرکتهای آمریکایی و اروپایی فناوریهایی را برای نسلکشی به اسرائیل ارائه کردهاند.
به گفته احمین، شرکت متا همچنین از الگوریتمهایی برای ردیابی روایت فلسطینی، تلاش برای مسدود کردن، مبارزه و سرکوب آن و در عین حال ترویج روایت اسرائیل استفاده کرد.
این کارشناس مراکشی افزود: متا همانطور که گزارشهای قبلی نشان داده است، در ایجاد اختلال در ماموریتها و نقشهای آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در سطح جهانی نقش داشته است.
به موازات نسل کشی غزه، رژیم صهیونیستی و نیروهای حامی آن در حال جنگ علیه محتوای فلسطینی در شبکههای اجتماعی در دنیای مجازی هستند. از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی رژیم اسرائیل با حمایت کامل آمریکا در غزه دست به نسلکشی زده و بیش از ۱۶۶ هزار فلسطینی را به خاک و خون کشیده که اکثر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۱ هزار نفر مفقود شدهاند.
شنبه 23 فروردین 1404 - 10:3:11