سردار شریف اعلام کرد:

«علی العهد یا قدس» ؛ شعار روز قدس امسال

شنبه 25 اسفند 1403 - 11:43:15
 «علی العهد یا قدس» ؛ شعار روز قدس امسال

رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روزجهانی قدس گفت : از ابتدای نام‌گذاری روز قدس توسط امام خمینی (ره) این روز مایه خیر و برکت برای مردم فلسطین و آگاهی مردم دنیا بوده است.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، «رمضان شریف» امروز در جلسه ستاد بزرگداشت انتفاضه و روزجهانی قدس  افزود: امروز همه دنیا علیه رژیم صهیونیستی فریاد می‌زنند و حتی دانشجویان و اساتید و بزرگان کشورهای حامی اسراییل علیه جنایات رژیم صهیونیستی اقدام کردند.
وی گفت: طوفان الاقصی واقعیت و ماهیت رژیم جنایتکار و حامیان آن را نشان داد و اینها ارزش استقامت و پایداری مردم فلسطین و غزه و جبهه مقاومت را به همگان نشان داد و جا دارد به ابعاد مقاومت مردم فلسطین در روز قدس اشاره شود و چهره فریب‌کار آن‌ها را نسل جدید ما و دنیا ببینند.

همچنین بخوانید:
پدر شهید مشهور فلسطینی : رژیم صهیونیستی نابود خواهد شد

وی ادامه داد: نفرتی که علیه رژیم اسرائیل در کل دنیا حاکم شده است برگ برنده‌ای برای جبهه مقاومت و مردم فلسطین است و روز قدس امسال فرصتی است برای تبیین آن‌چه جریان مقاومت با ایستادگی و تقدیم شهدای بزرگ مثل شهید «اسماعیل هنیه» و شهید «سید حسن نصرالله» برای این کار ارزشمند که تحقق آرمان ملت قلسطین است تقدیم کرد و ان‌شاءالله آزادی قدس شریف را شاهد باشیم.
شریف درباره شعار روز قدس امسال گفت:  شعار «علی العهد یا قدس» از طرف دوستان لبنانی پیشنهاد شده است و شعار «یوم القدس یوم النصر» از جمع بندی‌های داخلی در کشور پیشنهاد شده است، اما به نظرم شعار علی العهد یا قدس (بر پیمان خود با قدس هستیم)را مورد رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز قدس در ادامه گفت: طوفان الاقصی سقوط اسطوره شکست ناپذیر رژیم صهیونیستی را همراه داشت ، روحیه مقاومت را احیا کرد و شکاف داخلی در سرزمین‌های اشغالی را به دنبال داشت.


شنبه 25 اسفند 1403 - 11:43:5