مکه مکرمه میزبان علمای جهان اسلام در دومین کنفرانس بین‌المللی مذاهب اسلامی

پنج شنبه 16 اسفند 1403 - 14:0:0
مکه مکرمه میزبان علمای جهان اسلام در دومین کنفرانس بین‌المللی مذاهب اسلامی

دومین کنفرانس بین‌المللی "ایجاد پل میان مذاهب اسلامی" به همت سازمان همبستگی کشورهای اسلامی و با حضور حمید شهریاری، دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، در روزهای ۱۶ و ۱۷ اسفندماه در مکه مکرمه برگزار خواهد شد.

دومین کنفرانس بین‌المللی "ایجاد پل میان مذاهب اسلامی" به همت سازمان همبستگی کشورهای اسلامی و با حضور حمید شهریاری، دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، در روزهای ۱۶ و ۱۷ اسفندماه در مکه مکرمه برگزار خواهد شد.

این کنفرانس فرصتی برای علمای مسلمان از مذاهب مختلف است تا به بحث و تبادل نظر درباره همگرایی و برادری اسلامی بپردازند. در شرایطی که اختلافات فرقه‌ای می‌تواند به تفرقه و درگیری منجر شود، این نشست می‌تواند به تقویت وحدت و همبستگی میان مسلمانان کمک کند.

بیشتر بدانید:

جایزه «نشان رسول» برای سینماگران برجسته دفاع مقدس و مقاومت

آغاز به کار سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن، راه زندگی»

دومین کنفرانس "ایجاد پل میان مذاهب اسلامی" در ادامه کنفرانس اول که در ماه رمضان سال گذشته برگزار شد، به منظور بررسی دستاوردهای آن و ارائه طرح‌هایی برای ائتلاف میان مسلمانان برگزار می‌شود. این کنفرانس تحت نظارت ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، و با حضور علمای برجسته از سراسر جهان اسلام برگزار خواهد شد.

  • حضور علمای اسلامی: حجت‌الاسلام دکتر حمید شهریاری و دیگر علمای مذاهب مختلف در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.
  • هدف کنفرانس: تأکید بر همگرایی میان مسلمانان و مبارزه با اختلافات فرقه‌ای.
  • دایره‌المعارف همگرایی فکری-اسلامی: راه‌اندازی دایره‌المعارف به عنوان راهنمای اصول رایج اسلامی با مشارکت ۶۰ محقق و متفکر اسلامی.

این کنفرانس می‌تواند به عنوان یک گام در راستای تقویت وحدت اسلامی و کاهش تنش‌های فرقه‌ای در جهان اسلام تلقی شود. با توجه به چالش‌های موجود در جوامع اسلامی و نیاز به همبستگی بیشتر، این نشست می‌تواند به عنوان یک پلتفرم برای تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملی در جهت ایجاد همگرایی و برادری میان مسلمانان عمل کند. دایره‌المعارف همگرایی فکری-اسلامی نیز می‌تواند به عنوان یک منبع معتبر برای علمای مسلمان در راستای ترویج اصول مشترک اسلامی و کاهش اختلافات فرقه‌ای مورد استفاده قرار گیرد.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


پنج شنبه 16 اسفند 1403 - 15:43:37