یک ایران در سوگ سیدحسن نصرالله؛ مراسم بزرگداشت شهیدان مقاومت در بقاع متبرکه

جمعه 3 اسفند 1403 - 17:0:0
یک ایران در سوگ سیدحسن نصرالله؛ مراسم بزرگداشت شهیدان مقاومت در بقاع متبرکه

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد که همزمان با مراسم تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، آیین گرامیداشتی در حرم‌ها، بقاع متبرکه و مصلاهای سراسر کشور برگزار خواهد شد. این مراسم در تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۳ پس از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

مراسم بزرگداشت سیدحسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، و سید هاشم صفی‌الدین که در حملات سپتامبر 2024 رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، در حرم‌های مطهر، بقاع متبرکه، مصلاها و مساجد محوری در سراسر کشور و مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بدانید:

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» در حرم مطهر شاهچراغ (ع)

ایران، تکیه‌گاه استوار مقاومت؛ نقش بی‌بدیل ایران در پیروزی‌های اخیر

این مراسم فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های این شهیدان بزرگوار و تأکید بر ادامه مسیر مقاومت تا آزادی کامل قدس شریف است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اعلام این خبر تصریح کرد که مراسم بزرگداشت با شعار «إنا علی العهد» (ما بر عهد خود هستیم) برگزار خواهد شد و از همه مردم دعوت می‌شود که در این مراسم شرکت کنند. سید حسن نصرالله به عنوان یک شخصیت برجسته در تاریخ مقاومت اسلامی با ویژگی‌هایی همچون تقوا، حکمت، استقامت و شجاعت شناخته می‌شود و شهادت او و همرزمانش الهام‌بخش نسل جدیدی از مجاهدان برای ادامه مبارزه علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی است.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.

 


جمعه 3 اسفند 1403 - 13:53:7