مگر شهادت کودکان فلسطینی جهان را آزار می دهد؟!

دو شنبه 24 دی 1403 - 15:0:0
مگر شهادت کودکان فلسطینی جهان را آزار می دهد؟!

لینا الطبال؛ پژوهشگر روابط بین‌الملل در یادداشتی نوشت: چه کسی اهمیت می‌دهد در غزه کودکان و غیرنظامیان به شهادت می‌رسند، فلسطینیان در چادرهای پاره بدون پوشش و لباس گرم سکونت دارند و از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی محروم هستند. البته که صحنه مرگ فلسطینیان و ویرانی بسیاری از خانه ها، صهیونیست ها، اعراب و حتی برخی‌ها را در جهان آزار نمی‌دهد.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، البته که صحنه مرگ فلسطینیان و ویرانی بسیاری از خانه ها، صهیونیست ها، اعراب و حتی برخی ها را در جهان آزار نمی دهد. به رفتار آنها در شبکه های اجتماعی نگاه کنید که چگونه آشکارا از مرگ فرزندان ما در غزه خوشحال می شوند، نظراتی در تمجید یا تمسخر قربانیان ارسال می کنند، پست هایی در صحات مجازی درباره قتل عام های واقعی می گذارند و بی خیال می گذرند. کدام فرد دارای اختلالات روانی می تواند به این حد از پوچی اخلاقی برسد که از اعمال خشونت علیه دیگران، حتی اگر مجازی باشد، خوشحال شود؟

بیشتــر بدانیــد: 

جغرافیای پیچیده یمن؛ کلاف سردرگم رژیم صهیونیستی

راهبرد مافیایی نتانیاهو برای به زانو در آوردن «هالیوی» چیست؟

سال 2005 میلادی تمامی شهرک‌های صهیونیست نشین نوار غزه طبق طرح جداسازی یکجانبه تخلیه شدند. ذهنیت استعماری همچنان خواستار اشغال مجدد کامل نوار غزه بود، زیرا در زمان بن گویر و اسموتریچ هر چیزی مجاز شمرده می شد.

اما آیا زیاده خواهی ها همین جا متوقف شد؟ مطلقاً خیر. در حالی که رژیم صهیونیستی به دنبال کاهش کمک های بشردوستانه در غزه بود، که کمیاب شد و حداقل نیازهای اولیه را برآورده نمی کرد، سال 2024 میلادی به بیمارستان ها حمله، پزشکان، پرستاران و بیماران را دستگیر کرد. چه سطحی از وحشیگری می تواند دستگیری پرسنل پزشکی را در بحبوحه جنگ و کشتار توجیه کند؟

صداهایی از درون رژیم اشغالگر بلند شد که خواستار مداخله نظامی مستقیم در کرانه باختری به بهانه ناکامی تشکیلات خودگردان فلسطین در سرکوب مقاومت در داخل اردوگاه ها بودند. درخواست های شدیدتری برای تهاجم همه جانبه و اشغال کامل کرانه باختری وجود دارد.

واقعیت دیگری موازی با این پیشنهاد، افزایش تعقیب بین المللی علیه سربازان اشغالگر صهیونیست به اتهام ارتکاب جنایت های جنگی است. در این زمینه فشار حقوقی بین المللی بر رژیم صهیونیستی با 12 شکایت علیه سربازان ارتش صهیونیستی که در برزیل، تایلند، سریلانکا، فرانسه و بلژیک ثبت شده است، افزایش یافت. اینها را باید به هلند، صربستان، ایرلند، قبرس و نیز آفریقای جنوبی افزود.

رژیم صهیونیستی که همیشه به گونه ای عمل می کند گویی فراتر از قانون است، امروز دچار وحشت حقوقی شده و با افزایش شکایت های بین المللی علیه سربازانش، به شهروندان خود از ترس پیگرد قانونی هشدار داد.

این فشارهای فزاینده، همراه با تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای باز کردن دروازه‌های جهنم، خبر از انفجاری فراگیر می‌دهد که می‌تواند به کل منطقه گسترش یابد، ثبات شکننده آن را تهدید کند و به تنش های بیشتری دامن بزند.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


دو شنبه 24 دی 1403 - 15:18:49