نقش بانوان دانشمند در تغییر نگاه به زن و خانواده

یک شنبه 23 دی 1403 - 14:0:0
نقش بانوان دانشمند در تغییر نگاه به زن و خانواده

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اعضای جامعة الزهراء سلام‌الله‌علیها، تشکیل این مرکز را مرهون ابتکار امام بزرگوار خواندند و گفتند: نفس تشکیل مجموعه‌ای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبوده‌اند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  رسانه‌یKHAMENEI.IR  در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین سیّدحسن ربانی، رییس هیئت امنای جامعة الزهراء سلام‌الله‌علیها در آستانه چهل سالگی تاسیس این مرکز، تاریخچه و تحولات این مرکز و چگونگی اثرگذاری بانوان فرهیخته و دانشمند در جامعه را بررسی و تحلیل کرده است.

بیشتــر بدانیــد:

نمایش جایگاه بانوان و مادران مقاومت در پوستر رویداد هنری

ابراز همدردی هلال‌احمر ایران با صلیب سرخ آمریکا و اعلام آمادگی برای کمک

تأسیس جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها به فرمان حضرت امام در سال ۱۳۶۳ آغاز شد. وامروز به مؤسسه‌ای فاخر تبدیل شده است که نقش ارزشمندی در تعلیم و تربیت دختران و زنان‌مان نسبت به علوم و معارف دینی ایفا کرده و همچنین در زمینه تبلیغ و تبیین این معارف برای زنان و دختران جامعه نقش برجسته‌ای دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اعضای جامعة الزهراء سلام‌الله‌علیها، با اشاره به لزوم حضور زنان دارای سطح بالای معارف دینی در رسانه‌ها و اجتماعات بین‌المللی و نقش جامعة الزهراء سلام‌الله‌علیها در این خصوص، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان فاضل پرشماری در جامعه حضور دارند که باید برای بیان مسائل مرتبط با زن و خانواده در رسانه‌ها آماده شوند و همچنین باید بتوانند در مجامع بزرگ جهانی و اسلامی با استناد به آیات و روایات و نهج‌البلاغه، مطالب عالی دینی را بیان کنند که این کار هم در پیشرفت و شناساندن کشور در دنیا و هم در ایجاد امت اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.

رسالت روحانیت، هدایت است. روحانیت میراث‌دار انبیاست و نماینده‌ی رسول گرامی اسلام و اهل بیت علیهم‌السلام. بنابراین، قهراً باید تحولات جامعه را دنبال کنند. گمان می‌کنم یکی از ضرورت‌ها این است که بیش از پیش به مسئله تغییرات و تحولات توجه کرده و آن‌ها را رصد کنیم. اگر متوجه شدیم که تغییراتی در جامعه در حال شکل‌گیری است، به طور طبیعی خود را برای سازگاری با این تحولات آماده خواهیم کرد و آن را دنبال خواهیم کرد.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


یک شنبه 23 دی 1403 - 11:5:39