ضرورت حمایت از آثار هنری با موضوع زن و نقش بانوان در آینده کشور

جمعه 14 دی 1403 - 14:0:0
ضرورت حمایت از آثار هنری با موضوع زن و نقش بانوان در آینده کشور

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان با بیان اینکه کنشگری بانوان در حوزه های تربیتی و خانواده می‌تواند موضوعات جذاب برای آینده فیلم سازی کشور باشد، گفت: سعی ما این است که کارگردانان، فیلم نامه نویسان و تهیه کنندگانی که تولیدات آثار در موضوعاتی مانند کنشگری بانوان در حوزه های تربیتی و خانواده دارند، حمایت شوند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، عاطفه سعیدی نژاد، رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان در حاشیه اختتامیه جشنواره فیلم عمار در نشستی با عنوان (زن در خانواده و اجتماع) که با حضور زینب شریعتمدار، استاد دانشگاه و فعال رسانه ای زن و خانواده در عرصه بین الملل با بیان اینکه بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان به عنوان حلقه میانی به دنبال توسعه شبکه کنشگری بانوان در عرصه های اولویت دار کشور است، گفت: واقعیت این است که عرصه هنر یک عرصه مهم و حتما اثرگذار ناظر به ظرفیت ویژه زنان است و متاسفانه متناظر با ظرفیتی که امروز زنان کشور ما می توانند در عرصه هنر و رسانه تجلی داشته باشند، ما میدان و بستر آماده برای این جنس کنشگری ها فراهم نکرده ایم.

بیشتــر بدانیــد:

«طوفان المقاومه»، روایتی از «هزینه‌ مقاومت» در مقایسه با «هزینه سازش»

ادای احترام شبکه‌های برون‌مرزی رسانه ملی به سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی

وی اظهار کرد: امروزه در رسانه، تولید مدیای مردمی یک جریان مهم و قابل توجهی است و بسترسازی برای حضور بانوان در چنین عرصه ای یکی از رسالتهای جدی ما در نهضت پیشرفت بانوان است.

سعیدی نژاد افزود: جشنواره مردمی عمار به عنوان یک فرصت ارزشمند برای توسعه ظرفتهای مردمی در امر هنر و رسانه، ما را بر این داشت که در این فضا ظرفیت زنان را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهیم.

وی بیان کرد: اینجا زن از چند منظر قابل اعتناست. زن به مثابه مخاطب این صحنه و زن به مثابه موضوع و کنشگر؛ یعنی هم آثاری که به موضوع زن پرداخته اند برای ما موضوعیت دارد و هم کنش بانوان مورد توجه است، اینکه کنش هایی که در فیلم های عمار پرداخته می شود چقدر با الگوی مترقی ما در انقلاب اسلامی قابل سنجش است.

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان گفت: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی و مفاهیم غنی شیعی، الگوی متفاوتی برای جهانیان در حوزه زنان باید عرضه کنیم که هم یک جنس کنشگری و توجه جدی در فضای خانه و خانواده و به نوعی مدیریت زن را در خانواده به رسمیت شناخته و هم اثرگذاری زنان را در اجتماع نشان می دهد. این مدل تنوعی از الگوها را می تواند به خود اختصاص دهد و نگاه ما در جشنواره این است که بتوانیم این تنوع را در آثار مختلف پیدا کنیم و یا توجهی را در تولیدکنندگان ایجاد کنیم که به این تنوع بپردازند. جامعه ما به فهم این ظرفیت احتیاج دارد و ما به مرور باید قابلیت این را داشته باشیم که این ظرفیت را به جامعه بین الملل معرفی کنیم.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


جمعه 14 دی 1403 - 10:41:30

دسته بندی :