اهداف تل‌آویو از ترور محمد عفیف چیست؟

پنج شنبه 1 آذر 1403 - 14:0:0
 اهداف تل‌آویو از ترور محمد عفیف چیست؟

وجود عفیف در راس جبهه رسانه‌ای مقاومت مانع بزرگی در مسیر تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای مدیریت صحنه داخلی بحرانی سرزمین‌های اشغالی بویژه انتقادات فزاینده از روند جنگ در جبهه شمالی بود.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، منابع امنیتی لبنان روز یکشنبه اعلام کردند که محمد عفیف در حمله رژیم صهیونیستی به منطقه ساختمان حزب بعث سوسیالیست عربی لبنان در رأس النبع بیروت هدف قرار گرفته است.

علی حجازی دبیرکل حزب بعث سوسیالیست عربی لبنان درباره جزئیات این جنایت به المیادین گفت: «حمله به دفتر ما در راستای تهدیدات متوالی علیه ما از شروع جنگ بود. ساختمان  هدف گرفته مورد استفاده حزب بود و در این ساختمان غیرنظامیان نبودند. ما در طول جنگ در این ساختمان نشست‌های بسیاری برگزار کردیم و این ساختمان برای همه شناخته شده بود».

بیشتــر بدانیــد:

چگونه «سکوی ورزشگاه‌ها» بلای جان رژیم صهیونیستی شد؟

«رویداد ملّی قهرمان» و رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب

حجازی ضمن تأیید شهادت محمد عفیف گفت: «محمد عفیف به طور اتفاقی در ساختمان مورد هدف بود و به شهادت رسید. هدف از این حملات خاموش کردن صدای رسانه‌ای و سیاسی مقاومت است زیرا آنها را به شدت اذیت می‌کند. ما حامی مقاومت هستیم و این مقاومت پیروز خواهد شد چه ما باشیم و نباشیم. حاج محمد عفیف با سلاح نجنگید و یگان نظامی حزب‌الله را فرماندهی نکرد بلکه واحد رسانه‌ای را رهبری می‌کرد».

اهداف تل‌آویو از ترور عفیف

بدون شک رژیم صهیونیستی که از انتشار اخبار جنایتهایش در رسانه‌ها وحشت دارد و تاکنون قریب به 200 خبرنگار را در غزه و لبنان کشته است، محمد عفیف را نیز مانعی جدی برای پیشبرد مقاصد شوم خود می‌دید.

  • یکی از دلایل مهمی که سران اشغالگر را به ترور عفیف سوق داد، این بود که این مسؤول حزب‌الله با مهارتهایی که در عرصه رسانه‌ای و سخنوری داشت، با برگزاری کنفرانسهای خبری متعدد نگذاشت تا اهداف جنگ روانی و تبلیغاتی رژیم صهیونیستی پس از حمله پیجرها و ترور شبکه فرماندهی مقاومت به نتیجه برسد و با انتشار اخبار به‌ موقع و واقعی از وضعیت انسجام و ثبات داخلی حزب الله و موفقیت‌های میدانی رزمندگان مقاومت، پدافند روانی لازم را برای افکار عمومی لبنانی‌ها بر برابر موج تهاجم رسانه‌ای دشمن فراهم کند.
  • از طرف دیگر افکار عمومی در سرزمین‌های اشغالی عمدتاً به اخبار سانسور شده از منابع صهیونیستی اعتمادی ندارند و وضعیت میدانی جنگ را از مواضع رهبران حزب الله دنبال می‌کنند.

تحقیقات «یووال کارنیل» و «آمیت لاوی دینور» در مه 2024 نشان می‌دهد که از وقایع 7 اکتبر، رسانه‌های اسرائیلی دچار بی‌اعتمادی عمومی شده اند و  طبق نظرسنجی‌ها، تنها حدود 20 درصد از ساکنان سرزمین‌های اشغالی به کانال‌های رسانه‌ای اصلی ابراز اعتماد کرده‌اند.

 از این رو باید گفت وجود عفیف در راس جبهه رسانه‌ای مقاومت مانع بزرگی در مسیر تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای مدیریت صحنه داخلی بحرانی سرزمین‌های اشغالی بویژه انتقادات فزاینده از روند جنگ در جبهه شمالی بود و لذا در نهایت چاره‌ای جز ترور این مقام حزب‌الله نداشتند.

اما مطمئناً با ترور محمد عفیف، صدای مقاومت لبنان خاموش نخواهد شد و با فرود هر موشک در سرزمین‌های اشغالی صدای شهدایی مانند عفیف بلندتر از قبل در رسانه‌های جهان طنین‌انداز خواهد شد.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


چهار شنبه 30 آبان 1403 - 15:51:30