معرفی «مسجد کاظم بیک»، قطب گردشگری بابل

دو شنبه 21 آبان 1403 - 14:0:0
معرفی «مسجد کاظم بیک»، قطب گردشگری بابل

مسجد زیبای کاظم بیک بابل بیش از سه قرن قدمت دارد و این مسجد به‌نوعی مرکز انجام فعالیت‌های مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان و شهر محسوب می‌شود و تاکنون علمای بزرگی را به خود دیده است.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  بزرگانی همچون عالم مجاهد مرحوم حجت الاسلام والمسلمین محمد علی مؤیدی که بیش از ۳۰ سال امام جماعت این مسجد بود.

وی در قم از محضر اساتیدی همچون حضرات آیات شهید مطهری، محمدتقی بهجت، شبیری زنجانی، مکارم شیرازی، میرزا جواد تبریزی، عبدالله جوادی آملی، مصباح یزدی، شیخ محمد فاضل لنکرانی و صفائی حائری بهره‌های فراوانی برد و توسط حضرت امام خمینی (ره) ملبس به لباس روحانیت شد.

بیشتــر بدانیــد:

«سلمان فارسی» انگیزه ای برای داشتن همت بلند

21 آبان؛ زادروز «نیما یوشیج»، پدر شعر نوی ایران

 

به گفته مدیر کانون فرهنگی هنری اسوه، مرحوم مؤیدی پس از بازگشت از قم ضمن حضور در این مسجد به تدوین و پایه‌گذاری موسسه پژوهشی فرهنگی اشراق در سال ۱۳۷۴، برنامه‌ریزی و برگزاری حلقات چهره به چهره شجره طیبه صالحین و ارائه به سازمان بسیج کشور در سال ۱۳۸۲، تاسیس مجتمع آموزشی تربیتی اشراق و پیوند روشمند مسجد و مدرسه در سال ۱۳۸۹ پرداخت.

در کانون فرهنگی هنری اسوه انواع کلاس‌های علمی، خلاقیتی، ورزشی، فرهنگی، مهارتی، عقیدتی، سیاسی، قرآنی و ... برگزار می‌شود.

این کانون حدود ۳۰۰ عضو اما ۱۶ مربی آموزشی و تربیتی دارد، اعضای کانون با شرکت در طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» حائز کسب رتبه برتر شدند، چرا که این مسجد بچه‌ها را مسجدی و به‌نوعی ماندنی در مسجد کرد.

استان مازندران بیش از ۴هزار و ۶۰۰ مسجد دارد که تنها هزار و ۸۰۰ مسجد آن دارای امام جماعت بوده و نمازهای یومیه جماعت در آن برپا می‌شود.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


دو شنبه 21 آبان 1403 - 14:43:20