به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، گروههای مقاومت به آمادگی کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین واکنش نشان داده و آن را یک تحول بزرگ در موضع کشورها در جهان در حمایت از آرمان ملت فلسطین دانستند.
بنابر گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، در این بیانیه آمده است که این اقدام کشورهای اروپایی ثمره استقامت ملت فلسطین و شجاعت آنها در دفاع از حق خود و تعهد به سرزمینشان است.
گروه های مقاومت از رهبران کشورها، حکومتها و سازمانهای بینالمللی خواست از ارزشهای عدالت گستری حمایت کرده و سیاست یک بام و دو هوا در مورد مردم فلسطین را کنار بگذارند که برای احقاق حقوقشان و آزادی سرزمینشان تلاش می کنند.
نروژ، اسپانیا و ایرلند گفتند که به زودی زمانی را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام خواهند کرد.
بنابر این گزارش، «یوناس گار استوره» نخست وزیر نروژ روز چهارشنبه اعلام کرد کشور فلسطین را تا ۲۸ ماه می (۸خرداد) به رسمیت خواهد شناخت.
وی که معتقد است جنگ علیه باریکه غزه موجب تضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین شده است، هدف از به رسمیت شناختن کشور فلسطین را تقویت این تشکیلات و ایجاد کشور فلسطین عنوان کرد.
این مقام نروژی خواستار حل مساله فلسطین از طریق شروع دوباره فرایند سازش شد و گفت: راه حل مساله فلسطین، سیاسی است و برای راهکار (موسوم به) "دو دولتی" تلاش می کنیم.
استوره ابراز امیدواری کرد که اقدام نروژ در به رسمیت شناختن کشور فلسطین برای دیگر کشورها نیز الهام بخش شود و آنها نیز این اقدام را انجام دهند.
وی گفت: جنگ علیه نوار غزه ثابت کرد که رسیدن به صلح و ثبات در منطقه، فقط با حل مساله فلسطین ممکن است.
براساس گزارش رویترز، «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا نیز اعلام کرد که مادرید کشور فلسطین را در ۲۸ ماه می به رسمیت خواهد شناخت.
تارنمای «تی ار تی ورلد» نیزنوشت، تماس میان ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت، با توجه به اینکه این کشورها به طور مشترک کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند، افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، کشورهای اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی ۲۲ مارس (۳ فروردین۱۴۰۳) در بیانیه مشترکی اعلام کردند که در زمینه برداشتن اولین گامها برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به توافق رسیدهاند.
تلاشهای این کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن فلسطین همزمان با افزایش آمار شمار شهدا و زخمی ها در نوار غزه به دلیل حملات بی رحمانه رژیم صهیونیستی انجام میشود. همزمان، کشورهای جهان خواستار آتش بس در باریکه غزه و یافتن راه حلی پایدار برای صلح در این منطقه هستند.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.
پنج شنبه 3 خرداد 1403 - 8:31:34