محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

سه شنبه 19 بهمن 1400 - 16:51:38
 محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.

تهران- الکوثراگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده جذاب درست شود.

مواد لازم:

فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد

سیر: ۳ حبه

رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری

پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده: ۲ لیوان

۴ برش مغز نان تست

روغن زیتون: نصف فنجان کوچک

رب انار: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 

طرز تهیه و دستور پخت:

پوست فلفل‌های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.


آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها  را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید: (کلیک کنید)
اینستاگرام
instagram.com/alkawthar.tv
از صفحات دین و زندگی و ندای نور الکوثر فارسی دیدن کنید
آموزش سوره های قرآن ویژه کودکان
صفحه ادعیه و زیارات  الکوثر فارسی
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
صفحه
آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی 

 


سه شنبه 19 بهمن 1400 - 16:48:48