به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، در حالی که بیش از ۷۵ درصد جامعه هدف کشور، تاکنون واکسن دریافت کردهاند اما جمعیت باقیماندهای که به دلایل مختلف هنوز واکسن دریافت نکردهاند، خطر جدی برای قطع زنجیره کرونا به شمار میروند.
کمال حیدری، معاون وزیر بهداشت در این خصوص گفت: « با این وضعیت نمیتوان زنجیره شیوع را شکست. در همه جای دنیا گروهی نسبت به تزریق واکسن تردید دارند که قابل قبول نیست. افرادی که از واردشدن ویروس ضعیفشده به بدنشان نگرانند، اگر ویروس واقعی وارد بدنشان شود، چطور میخواهند نجات پیدا کنند. بررسیهای ما نشان میدهد که بیشترین میزان فوتی از میان افرادی است که واکسن نزدهاند. افرادی که تمایل به واکسننزدن دارند، باید تصمیم خودشان را بگیرند.
برخی دنبال واکسنهایی هستند که در بازار وجود ندارد. به همین دلیل واکسیناسیونشان را به تعویق انداختهاند. در حالی که ایران جزو کشورهای معدودی است که انواع واکسنهای خارجی و داخلی را در اختیار مردم قرار داده است. به هر حال تمام واکسنها اثربخشی خودشان را دارند و نباید وقت را ازدست داد. باید هر چه زودتر بدن را با ویروس آشنا کرد تا سیستم دفاعی هم آماده شود.
گروهی دنبال واکسن ایرانی هستند اما میزان عرضه و تقاضا یکسان نیست. به همین دلیل تاکنون واکسن نزدهاند. عدهای هم به طور کلی اعتقادی به تزریق واکسن ندارند. واکسننزدن این افراد در حالی است که در هر دوره زمانی پیک جدیدی را تجربه میکنیم و اگر مردم بدنشان ایمن باشد، احتمال فوت، بستری و ابتلا کمتر میشود.
هماکنون ۶۱ درصد کل جامعه یک دوز واکسن دریافت کردهاند. البته معیار اصلی برای ایجاد ایمنی، تزریق دو دوز واکسن و سپریشدن دو هفته از تزریق دوز دوم است: «واکسن به اندازه کافی برای کل جمعیت تامین شده است و ما میتوانیم برای جمعیت باقیمانده در کمتر از یک هفته واکسن تزریق کنیم اما شرطش این است که افراد مراجعه کنند؛ در حالی که گروهی تمایلی به تزریق ندارند.
اگر ۸۵ درصد جمعیت کشور واکسینه شوند، ۱۵ درصد واکسننزده باقی میمانند که خطر عمدهای برای ایجاد ایمنی در کشور ایجاد نمیکنند. حلقه انتقال ویروس با واکسیناسیون ۸۵ درصد شکسته میشود».
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
دو شنبه 3 آبان 1400 - 11:58:36