رئیسی در صحن مجلس : در مبارزه با فساد کوتاه نخواهم آمد+نتایج رای اعتماد نمایندگان

چهار شنبه 3 شهریور 1400 - 18:9:20
رئیسی در صحن مجلس : در مبارزه با فساد کوتاه نخواهم آمد+نتایج رای اعتماد نمایندگان

تهران- الکوثر: رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه خط قرمز در مبارزه با فساد، بی‌سند حرف زدن است، گفت: معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس براساس شاخص‌هایی بود که نسبت به آن شاخص ها در انتخابات به مردم قول داده بودم.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز (چهارشنبه) در نطق خود در صحن مجلس شورای اسلامی، پیش از اخذ رای اعتماد برای وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم اظهار داشت: ابتدا لازم می دانم هفته دولت را گرامی بدانم و به ارواح مطهر دولت و مجلس و نظام مقدس جمهوریاسلامی دروز بفرستم و یاد شهیدان باهنر و رجایی را گرامی بدارم و برای همه خدمتگزاران کشور و خادمان ملت آرزوی توفیق و سعادت کنم.

وی افزود: این روزها پزشکان عزیز و پرستاران و کار درمان مجاهدانه از جان مردم صیانت می کنند و باید از کادر درمان متشکر باشیم.

رئیس جمهور با تشکر از مجلس و کمیسیون‌ها و نمایندگان و هیات رئیسه با خاطر بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی گفت: این جلوه ای از مردم سالاری دینی است که نمایندگان مردم با دغدغه مندی و حساسیت صلاحیت کاندیداها را بررسی می کنند و بیان این حساسیت ها هم برای وزرا و هم عموم مردم کار مفیدی هست.

رئیسی با اشاره به معرفی اعضای کابینه گفت: معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس براساس شاخص‌هایی بود که نسبت به آن شاخص ها در انتخابات به مردم قول داده بودم و تلاش این شد با همین تلاش ها باشد. کارآمدی و تخصص و مردم‌داری و فسادستیزی و صداقت با مردم این شاخص‌ها هستند که محور همه اینها کارآمدی است.

خط قرمز ما در مبارزه با فساد بی سند حرف زدن است

وی با بیان اینکه بررسی صلاحیت علمی و عملی وزرای پیشنهادی مورد تاکید ما بوده است، گفت: در این فهرست که از طرف نخبگان از آن استقبال شد،‌ اسم دو وزیر نبود چون مجموعه امنیتی هستند که من با نیروهای مسلح در وزارت دفاع و با نخبگان و کارشناسان در وزارت اطلاعات مشورت کردم ولی درمورد سایر وزرا برخی اسمشان 20 یا 30 بار یا 60 بار اسمشان از ناحیه مردم تکرار شده بود.

رئیسی افزود: بقیه دیگری هستند که در رده های مدیریتی بعدی از اطلاعاتی مفیدی که مردم دادند در رده معاون وزیر و استانداران استفاده خواهیم کرد و این بانک اطلاعاتی در اختیار وزرا قرار خواهد گرفت تا از پیشنهادات مردم استفاده کنند. علاوه بر بررسی در کارگروه های مذکور استعلام از مراکز اطلاعات و قضایی هم نسبت به کسانی که در معرض وزیر شدن بودند استعلاماتی انجام شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه صلاحیت وزرای محترم نسبت به سلامت نفس و سالم بودن از هرگونه شائبه های فساد و آلودگی مسئله مهم است و نسبت به همه به‌عنوان محور مورد توجه بوده و شرطی نیست که بشود از آن گذشت،‌ تصریح کرد: لذا سلامت عزیزان معرفی شده مورد تاکید بوده چون دولتی که می خواهد فسادستیز باشد باید عناصر پاکدست و فسادستیز باید امر اجرای آن را برعهده بگیرند و این شرط نه تنها ابتداعاً بلکه استداماً هم ضرورت دارد و فقط امروز مورد تاکید نیست و همواره مورد تاکید است.

وی تاکید کرد: نسبت به کسی که با دولت در هر جایگاهی همکاری می کند سلامت یک امر مهم و محوری در دولت است و کوچکترین ناسلامتی تحمل نخواهد شد و ما سلامت نفس و دوری از فساد و آلودگی را در این دولت جزو شرایط اساسی می‌دانیم.

رئیسی با تاکید بر این که در مورد مبارزه با فساد به هیچ عنوان کوتاه نخواهم آمد و شرط مردم برای رای به من مبارزه با فساد  است، گفت:‌ اگر گزارش متقنی به من برسد که کسی در مسئولیتی در دولت مرتکب فساد شده، در برخورد با او درنگ نخواهم کرد ولی صرف یک اتهام و نکته ای که در نامه ای نوشته شده یا برای کسی احساسی پیدا شده کفایت نمی کند و باید بررسی کنیم و وقتی به سند محکم رسیدیم که این اتهام متوجه است باید پیگیری شود.

وی افزود: نسبت به برخی وزرای معرفی شده نکاتی مطرح شد ولی هیچ اتهام قطعی شده نسبت به هیچکدام از وزرا وجود ندارد. مواردی مطرح بوده نسبت به شخصی که مورد بررسی قرار گرفته است و موردی مطرح شده که مورد بررسی قرار گرفته و در مرحله ای هم ممکن است که نظری داده شده ولی این اتهام مستقر نشده است و امری قطعی نسبت به کسی تعلق نگرفته و اگر کسی یا جایگاهی اتهامی وارد کرده از او رفع اتهام شده است.

رئیسی ادامه داد: ما در برخورد با فساد خط قرمر نداریم و خط قرمز ما درمورد فساد بی استناد سخن گفتن و بی استناد نسبت دادن است و اینکه چه کسی باشد و وابسته به چه کسی باشد هم برای ما مهم نیست.

نتایج رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم به این شرح است:

حسین باغگلی با تعداد ۷۶ رای موافق و ۱۹۳ رای مخالف و ۱۸ رای ممتنع نتوانست به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از مجلس رای اعتماد بگیرد.

عیسی زارع پور با تعداد ۲۵۶ رای موافق و ۱۷ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات رای اعتماد مجلس را گرفت.  

سید اسماعیل خطیب با تعداد ۲۲۲ رای موافق و ۴۸ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات با رای موافق و رای مخالف رای اعتماد مجلس را گرفت.  

احسان خاندوزی با تعداد ۲۵۴ رای موافق و ۲۵ رای مخالف و ۸ رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی رای اعتماد مجلس را گرفت.  

حسین‌امیر عبداللهیان با تعداد ۲۷۰ رای موافق و ۱۰ رای مخالف و ۶ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی امور خارجه رای اعتماد مجلس را گرفت.

بهرام عین اللهی با تعداد ۲۱۴ رای موافق و ۵۵ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رای اعتماد مجلس را گرفت.

حجت‌الله عبدالملکی با تعداد ۱۹۱ رای موافق و ۷۷ رای مخالف ۱۳ رای ممتنع و باطله ۵ رای به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی رای اعتماد مجلس را گرفت.

سیدجواد ساداتی نژاد با تعداد ۲۵۳ رای موافق و ۲۷ رای مخالف و ۴ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی رای اعتماد مجلس را گرفت.

امین‌حسین رحیمی با تعداد ۲۷۷ رای موافق و ۵ رای مخالف  ۳ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی دادگستری رای اعتماد مجلس را گرفت..

امیر سرتیپ ستاد دکتر محمد رضا آشتیانی با تعداد ۲۷۴ رای موافق و ۴ رای مخالف ۴ رای ممتنع رای باطله ۲ به عنوان وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح رای اعتماد مجلس را گرفت..

رستم قاسمی با تعداد ۲۶۷ رای موافق و ۱۴ رای مخالف ۴ رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی رای اعتماد مجلس را گرفت..

سیدرضا فاطمی امین با تعداد ۲۰۵ رای موافق و ۶۰ رای مخالف ۱۴ رای ممتنع  رای باطله ۶ به عنوان  وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد مجلس را گرفت.

محمدعلی زلفی گل با تعداد ۲۱۰ رای موافق و ۵۶ رای مخالف ۱۹ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری رای اعتماد مجلس را گرفت..

محمدمهدی اسماعیلی با تعداد ۱۸۱ رای موافق و ۷۷ رای مخالف ۲۸ رای ممتنع به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی رای اعتماد مجلس را گرفت..

احمد وحیدی با تعداد ۲۶۶ رای موافق و ۱۶ رای مخالف ۳  رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی کشور رای اعتماد مجلس را گرفت..

سید عزت الله ضرغامی با تعداد ۲۶۲  رای موافق و ۱۳ رای مخالف ۶ رای ممتنع  رای باطله ۵ به عنوان  وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رای اعتماد مجلس را گرفت.

جواد اوجی با تعداد ۱۹۸ رای موافق و ۷۰ رای مخالف  ۱۸  رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی نفت رای اعتماد مجلس را گرفت.

علی اکبر محرابیان با تعداد ۲۲۰ رای موافق و ۴۷ رای مخالف ۱۵  رای ممتنع ۳ رای باطله  به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو رای اعتماد مجلس را گرفت؛ و سیدحمید سجادی هزاوه با تعداد ۱۶۵ رای موافق و ۱۰۸ رای مخالف ۱۳ رای ممتنع  به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با رای موافق و رای مخالف، موفق به کسب رای اعتماد از نمایندگان ملت شدند.

جلسه علنی مجلس برای بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم از روز شنبه این هفته آغاز شده بود و امروز چهارشنبه پایان یافت.


آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها  را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید: (کلیک کنید)
اینستاگرام
instagram.com/alkawthar.tv
از صفحات دین و زندگی و ندای نور الکوثر فارسی دیدن کنید
آموزش سوره های قرآن ویژه کودکان
صفحه ادعیه و زیارات  الکوثر فارسی
ازصفحه محرم الکوثر فارسی دیدن کنید


چهار شنبه 3 شهریور 1400 - 18:9:14