آمار فوتی های کرونا کاهش یافت؛ ۷۱نفر دیگر جان باختند

یک شنبه 21 دی 1399 - 14:23:52
آمار فوتی های کرونا کاهش یافت؛  ۷۱نفر دیگر جان باختند

تهران- الکوثر: سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد : متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۱۷۱ نفر رسید.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، خانم دکتر سیما سادات لاری گفت: دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۲۱ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۹۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۱۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

جدیدترین خبرها  را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید. (کلیک کنید)


سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۸۶ هزار و ۴۰۶ نفر رسید،  افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۷۴ هزار و ۸۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

وی ادامه داد: ۴۶۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی گفت: تا کنون ۸ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۶۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

 همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.


آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
اینستاگرام 🆔 instagram.com/alkawthar.tv


یک شنبه 21 دی 1399 - 14:17:7