به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، اگر به دنبال یک غذای ساده و سریع هستید، ما برای شما یک پیشنهاد لذیذ داریم؛ خوراک نخود لبنانی، انتخابی خوشمزه است. این غذا که بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود، به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا طرفداران بسیاری دارد. همچنین خوراک نخود که نوعی فته (پیشغذا) محسوب میشود، برای افطار نیز گزینه مناسبی است. فته انواع مختلفی دارد و با مواد متفاوتی آماده میشود. ما در این مطلب به سراغ طرز تهیه فته نخود رفتهایم.
مواد لازم برای تهیه خوراک نخود
نخود پخته 450 گرم
نان پیتا دو عدد
ماست یک فنجان
سیر خرد شده یک حبه
ارده دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
دانه صنوبر دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک نخود
با استفاده از قیچی آشپزخانه یا دست هایتان نان پیتا را به قطعات مربع مربع تقسیم کنید.
در این مرحله دو انتخاب دارید:
یک تابه گود را پر از روغن کنید و نانهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدهید تا کم کم طلایی – قهوهای شوند، سپس از روغن خارج کنید و برای مدتی روی کاغذ یا دستمال قرار دهید تا چربی اضافه آنها گرفته شود.
همچنین میتوانید تکههای نان را روی سینی فر قرار دهید و در دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید. پس از گذشت حدودا پنج دقیقه، نانهای شما کاملا طلایی میشوند.
نخودها را پس از شستشو، به مدت پنج تا 10 دقیقه در یک قابلمه آب روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
سیر را پوست کنده و سپس رنده کنید. پس از این، نمک، ارده و ماست را به آن اضافه کنید.
روغن زیتون را در یک تابه کوچک گرم کنید. سپس دانه صنوبر را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا قهوهای شوند. دانهها را از روغن خارج کنید که نسوزند.
به مرحله سرو خوراک نخود رسیدهایم. کف بشقابتان را با پیتای سرخ شده پر کنید، سپس نخود پخته را که به دمای اتاق رسیده است به نانها اضافه کنید. سپس ماست را روی مواد ریخته و در ادامه آجیل و روغن را روی خوراک بریزید.
در این مرحله میتوانید روی خوراک را سبزیجات مورد علاقهتان تزئین کنید و سپس نوش جان کنید.
حواستان باشد که این غذا باید فورا سرو شود، چرا که نان پیتا خیس میشود و دیگر قابل خوردن نیست.
این پیش غذای لبنانی را میتوانید با تبوله یا سالاد فتوش لبنانی سرو کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
پنج شنبه 20 شهریور 1399 - 17:16:45