به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، سیل سبب بروز انواع بیماری ها در میان مردم میشود و برای در امان ماندن از انواع بیماریها باید به نکات بهداشتی توجه بسیاری داشت در اینجا به معرفی چند توصیه مهم پزشکی و بهداشتی بعد از وقوع سیل میپردازیم.
مهمترین عامل بیماری در مناطق سیل زده آبهای آلوده هستند و این بیماریها به وبا، تب حصبه و هپاتیت آ. تقسیم میشوند؛ راههای انتقال این بیماریها نوشیدن آب آلوده، خوردن غذای آلوده و دست آلوده است.
از ویژگیهای بیماری وبا میتوان به استفراغ، اسهال، تب و دفع زیاد آب اشاره کرد همچنین ویژگیهای تب حصبه تب، خستگی، سرگیجه، درد بدن و اسهال است و هپاتیت آ با تب، خستگی، اسهال، استفراغ و زردی پوست خود را نشان میدهد؛ در این میان استفراغ تب و بدن درد و اسهال از نشانههای مشترک در این سه بیماری هستند.
شستن دستها با مواد ضدعفونی کننده، استحمام با آب تمیز، استفاده از آب تمیز برای شستن خود و وسایل، استفاده از آب بسته بندی برای نوشیدنی و استفاده از وسایل آشپزی و مواد غذایی غیر آلوده مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریها هستند.
باید توجه داشته باشیم که سیلاب گل آلود هستند بنابراین پس از پایان سیلاب و خارج کردن گلولای وسایل منزل و فروشگاه باید شسته شود و در صورت نیاز مورد گندزدایی قرار گیرند؛ اگر سیلاب وارد یخچال، انبار یا محل نگهداری مواد غذایی شده است این مواد غذایی آلوده و قابل مصرف نیستند بنابراین از خوردن، آشامیدن یا خرید و فروش آنها باید خودداری کرد.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
پنج شنبه 26 دی 1398 - 15:14:8