به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، محمد علی، هنرمند و تاجر مصری در فیلم ویدئویی جدید که آن را در شبکههای مجازی منتشر کرد، گفت: ساعت سه بعد از ظهر، بهترین زمان است و دولت در این ساعت نمیتواند خیابانها و میادین اصلی را ببندد، کاری که روز جمعه انجام داد.
وی در ادامه پیشبینی کرد که این تظاهرات نیروهای ارتش و پلیس را مضطرب و آشفته کند.
این پیمانکار مصری با استقبال از پیشنهاد هنرمند کشورش تامر جمال برای تظاهرات راس ساعت سه عصر؛ زمان خروج کارمندان و دانشجویان، گفت: در این ساعت نیروهای ارتش و پلیس نمیتوانند در خیابانها حضور داشته و مستقر شوند، چرا که در این زمان ترافیک در خیابانهای شهرهای مصر بیشتر میشود.
جمال در ادامه گفت: اگر نیروهای امنیتی تلاش کنند اقدام روز جمعه خود را مجددا تکرار کنند، این مساله به بسته شدن سراسر کشور و فلج شدن آن منجر خواهد شد.
محمد علی در این فیلم جدیدش خطاب به محمود پسر عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر که این روزها اداره همه امور را در دست دارد، گفت که پدرش سیسی مهره سوخته است و اداره امور از کنترلش خارج شده و میان او و پسرش درگیری وجود دارد.
وی همچنین در واکنش به اتهام به وابستگی او به اخوان المسلمین گفت، در میان کارمندان شرکتش که مدیریت پروژهها را برعهده دارند، شخصی به نام محمد العربی وجود دارد که وابستگی او و خانوادهاش به گروه اخوان المسلمین معروف است و با این وجود او همچنان در پروژههای بزرگ و حساس وابسته به ارتش فعالیت میکند.
پس از انتشار فیلم ویدئویی جدید، محمد علی هشتگ "تظاهر کنندگان در ساعت سه برای حمایت از فراخوان" را ایجاد کرد و این هشتگ در کمترین زمان با هزاران توییت در مصر ترند شد.
صدها تن از فعالان شبکههای مجازی نیز با انتشار هشتگ مذکور، آمادگی خود را برای مشارکت در تظاهرات و پاسخ به فراخوانهای روزانه محمد علی اعلام کردند و به مشارکتکنندگان یادآور شدند که برای اجتناب از تشنگی بطری آب و برای مقابله با گازهای اشکآور، شیشههای سرکه به همراه داشته باشند.
هزاران مصری روزهای ۲۰ و ۲۷ سپتامبر در پاسخ به درخواست محمد علی برای اعتراض به دولت سیسی دست به تظاهرات زدند. وی که چندین سال در نهاد نظامی مصر فعالیت داشته است، تعدادی فیلمهای ویدئویی منتشر کرد که به گفته خودش جلوههایی از فساد و ثروت سیسی و فرماندهان ارتش در زمانی است که ملت مصر از شرایط معیشتی سخت رنج میبرند.
در این راستا، کمیته بینالمللی حمایت از روزنامه نگاران اعلام کرد، مقامات مصر سه روزنامهنگار دیگر را در جریان سرکوب اعتراضات ضد دولتی بازداشت کردند.
این کمیته در بیانیهای اعلام کرد، روزنامهنگاران بازداشتی علاء عبدالفتاح، ناصر عبدالحفیظ و انجی عبدالوهاب هستند و عبدالحفیظ ستون نویس روزنامه دولتی "اخبارالیوم" مصر است که به اتهام گرفتن عکس از اعتراضات ۲۰ سپتامبر بازداشت شد.
سه شنبه 9 مهر 1398 - 13:43:19