به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، 'رابرت مالی' با یادآوری اینکه بحران انسانی در یمن از سوی سازمان ملل متحد بدترین بحران بشری لقب گرفته نوشته دو سوم جمعیت این کشور به نوعی نیازمند کمک هستند و 10 میلیون نفر گرفتار سوءتغذیه هستند. نزدیک به 250 هزار نفر از جمعیت این کشور هم در آستانه مرگ از گرسنگی قرار دارند.
"رابرت مالی" در یادداشت خود در روزنامه نیویورکتایمز نوشته دو هفته پیش همراه عدهای از همکارانش به صنعا سفر کرده است. او مینویسد: «احساس اولیه ما حس انزوای این شهر از جهان بیرونی بود.»
او خاطرنشان کرده است: «صنعا صاحب فرودگاه کوچکی است که به شدت آسیب دیده، اما عربستان سعودی که حریم هوایی [یمن] را کنترل میکند در تلاش است اطمینان حاصل کند که پروازهای ورودی و خروجی از آن فرودگاه انجام نشود. بیمارانی که نیازمند خدمات فوری درمانی هستند نمیتوانند از آنجا خارج شوند؛ افرادی که از عزیزانشان جدا شدهاند قادر نیستند سفر کنند.»
رابرت مالی تشریح کرده است ساکنان صنعا از بمباران قبرستانها گلایه دارند و میگویند حتی مردهها هم در ایمنی نیستند.
او درباره گفتوگوهای رایج در یمن درباره جنگ نوشته است: «طرفداران حوثیها از اینکه گفته میشود حملات آنها به عربستان سعودی به سفارش ایران انجام میشود تعجب کرده، گویی که جنگ آنها با عربستان سعودی، دلیل کافی برای آن حملات فراهم نمیآورد.»
مالی نوشته است: «بسیاری در صنعا، به درستی ایالات متحده را همدست جنگ میدانند و میگویند که آمریکا ائتلاف عربستان سعودی به عنوان طرف جنگافروز تقویت کرده است.
او در ادامه به برشمردن مزیتهای انصارالله در جنگ با ائتلاف سعودی پرداخته و مینویسد: «آنها احساس میکنند زمان به نفع آنها است. آنها علیرغم تفاوتهای شدید از لحاظ نظامی در برابر ائتلافی از کشورهای ثروتمند و قدرتمند که مورد حمایت و تسلیح غرب هستند قد علم کردهاند.»
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
چهار شنبه 16 مرداد 1398 - 13:57:31