به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، بیمار چاقی، بیماریهای قلبی، دیابت و انواع مختلف سرطان با نوع غذا خوردن ارتباط نزدیک دارد. مرکز اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت 5 نکته کلیدی در غذای سالم را ذکر می کند:
مصرف مواد غذایی متنوع
بدن انسان کاملا پیچیده است و هیچ غذایی به تنهایی حاوی تمامی مواد مغذی که بدن برای داشتن بهترین عملکرد به آنها نیاز دارد، نیست. در نتیجه، رژیم غذایی باید شامل انواع مختلفی از مواد غذایی سالم و تازه باشد که به حفظ قدرت بدنی و سلامت جسم و روان کمک کند.
کاهش میزان نمک مصرفی
مصرف بسیار زیاد نمک فشار خون را افزایش می دهد که فاکتور اصلی خطرزا در بروز بیماریهای قلبی و سکته مغزی است.
کاهش مصرف برخی از چربیها و روغنها
چربیهای ترانس خطرناکترین نوع چربیها برای سلامتی به حساب میآیند. رژیم غذایی سرشار از این نوع چربی میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد افزایش دهد.
محدود کردن مصرف مواد قندی
مصرف زیاد مواد قندی نه تنها برای سلامت دندانها ضرر دارد بلکه خطر چاقی و اضافه وزن را نیز متوجه بیمار میکند که عامل مشکلات جسمی و مزمن است.
خودداری از مصرف الکل
مصرف الکل در هیچ رژیم غذایی سالمی توصیه نمیشود.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
دو شنبه 10 دی 1397 - 11:46:10