مسلمانان آمریکا به افزایش اسلام هراسی واکنش نشان می‌دهند

سه شنبه 1 آبان 1397 - 10:23:34
مسلمانان آمریکا به افزایش اسلام هراسی واکنش نشان می‌دهند

تهران- الکوثر: جامعه مدنی مسلمانان آمریکا برای مقابله با گسترش موج اسلام هراسی از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، دست به کار شده اند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین نوشت، جریان های سیاسی با رسیدن دونالد ترامپ به کاخ سفید و جایگاه ریاست جمهوری در آمریکا جسورتر شده اند و تئوری های توطئه ضد مسلمانان به شکلی روزافزون وارد جریان های اصلی سیاسی در آمریکا می شود؛ به گونه ای که گزارشی تازه نشان می دهد سخنرانی و موضع گیری ضد اسلام و مسلمانان در انتخابات میان دوره ای سال 2018 افزایش چشمگیری داشته است.

یافته های گزارش نشان می دهد پیام ضد اسلامی در آستانه ی انتخابات ششم نوامبر چقدر عمیق است و گویای تاکتیک هایی است که از تلاش برای هراس افکنی و شعله ور کردن آتش ترس از مهاجران و رنگین پوستان حکایت دارد. 
اسکات سیمپسون، مدیر حامیان مردمی تشکلی با نام هوادار مسلمانان که این گزارش را تدارک دید گفت: «نامزدهای مخالف مسلمانان در هر منطقه ای دیده می شوند. افرادی که با اسلام ضدیت دارند در همه سطوح اداری از مدرسه گرفته تا هیئت های برنامه ریزی تا فرمانداری ها تا کنگره رخنه کرده اند. ضدیت با اسلام را در مکان های محافظه کار و لیبرال شاهد هستیم و این پدیده در واقع ریشه دار شده و بسیار گسترش پیدا کرده است.»

در این گزارش بیش از 80 جریان سیاسی در سراسر آمریکا بررسی شد که نامزدهای آنان در دو سال گذشته پویش هایی ضد مسلمانان براه انداخته اند. تقریبا همه نامزدهای مخالف مسلمانان جمهوریخواه بودند. تئوری های توطئه ضد مسلمانان به شکلی روزافزون وارد جریان های سیاسی روز شده اند. اکثریت نامزدها - 64 درصد - که آشکارا مسلمانان را هدف می گیرند یا مقام های منتخب یا انتصابی هستند و یا از حمایت ریاست جمهوری دم می زنند.

بر اساس این گزارش، بیش از یک سوم آنان ادعا کرده اند که مسلمانان ذاتا خشونت طلبند یا تهدیدی آنی به شمار می آیند و وجود توطئه ای از سوی مسلمانان را برای مسلط شدن بر جوامع یا نفوذ به داخل دولت تبلیغ کرده اند. کمتر از یک سوم نامزدهای بررسی شده خواستار آن شده اند که حقوق اساسی مسلمانان به آنان تعلق نگیرد یا اعلام کرده اند که اسلام مذهب نیست.

بسیاری از این حملات بازگو کننده رجزخوانی های ترامپ و دیگر نامزدهای ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه در سال 2016 است؛ هنگامی که احساسات ضد اسلام و مسلمانان در جریان برگزاری انتخابات درون حزبی به اوج خود رسید. ترامپ ممنوعیت ورود مسلمانان را به آمریکا خواستار شد و ایده ثبت نام مسلمانان را مطرح ساخت. او همچنین به اشتباه ادعا کرد پس از حملات تروریستی یازده سپتامبر سال 2001، مسلمانان در نیوجرسی جشن گرفتند؛ ترامپ همچنین آشکارا اعلام کرد "اسلام از ما متنفر است."

محمد گولا، مدیر سیاسی امگاگ، سازمانی که بر انتخاب مسلمانان بیشتری برای خدمت در دستگاه های دولتی تمرکز دارد گفت: «پس از انتخابات 2016 خیلی برای نامزدها ساده شده است که از رجزخوانی اسلام هراسانه و سرشار از تنفر و انزجار برای پیشبرد اهداف سیاسی خود بهره بگیرند.» وی افزود «خواه به مسجد بروید یا بخشی از هر نهادی درون جامعه مسلمانان باشید به اخوان المسلمین وابستگی دارید.»

افزایش شدید پویش های اسلام هراسانه در شرایطی اتفاق می افتد که شمار بسیاری از مسلمانان آمریکایی دارند برای دستگاه های دولتی که با رای مردم برگزیده می شوند اقدام می کنند. به گفته گولا؛ بهترین راه برای مقابله با احساسات ضد مسلمانان، حضور گسترده مسلمانان در دستگاه های دولتی با رای مستقیم مردم است. وی گفت: «اگر این توانایی بدست بیاید که بتوانیم مسئولیت اجتماعی و تعامل مدنی را در درون جوامع خودمان بازنویسی و بازتعریف کنیم کاری بس بزرگ و پراهمیت اتفاق افتاده است. بیش از یکصد مسلمان برای به دست گرفتن سکان در دستگاه های دولتی نامزد شده اند؛ رویدادی که هرگز شنیده نشده بود.» 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


سه شنبه 1 آبان 1397 - 9:37:1