به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، روزنامه اینترنتی رأی الیوم روز سهشنبه در یادداشتی به قلم فوزی بنیونس بنحدید نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، در نمایش سخیف خود تلاش کرد به نوعی به ایران اهانت و جهان را متقاعد کند که ایران کشوری تروریستی است، اما در این تلاش خود راه به جایی نبرد. او همچنین، تلاش کرد با ارائه دلیل نشان دهد که ایران در مسیر ساخت بمب اتمی قرار دارد و باید با هر وسیله ای که شده است، مانع از آن شد، اما او در متقاعد کردن متحدان و دوستانش نیز شکست خورد.
بسیاری از ناظران و تحلیلگران نمایش نتانیاهو را تکرار همان تلاشهای کالین پاول، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در زمان جنگ علیه عراق توصیف کردند، همو که بر خلاف تلاشهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در آن زمان عراق را به دستیابی به سلاحهای اتمی متهم کرد. شورای امنیت این بار همان اشتباه را تکرار نخواهد کرد و به آمریکا اجازه نخواهد داد تا به هر بهانهای که شده به ایران حمله کند. جهان اجازه نخواهد داد تا اسرائیل با حمله به ایران خطرآفرینی کند، زیرا نتانیاهو در آنچه از دروغ و نیرنگ ارائه کرد، توفیقی نخواهد داشت و به فرجامی نخواهد رسید.
وی نوشت: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری قدرتمند است، حتی اگر ترامپ با بیپروایی تهدید خود را اجرایی، یکطرفه برجام را لغو اعلام و شدیدترین تحریمها را علیه ایران اعمال کند. ایران قدرتمند باقی می ماند زیرا همه این شیوههای مجرمانه و مغرضانه را محک زده است، اقداماتی که از زمان انقلاب ایران، آمریکا هر بار به آنها متوسل می شود. ایران از زمانی که شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه شماره 1737 تحریمها را علیه آن تصویب کرد، بیست سال در تحریم تجاری کامل بوده است. این قطعنامه همه کشورهای عضو سازمان ملل را از خرید و فروش هر نوع مواد، تجهیزات، کالا و فناوری -که چه بسا کمکی به آن در فعالیتهای غنی سازی اورانیوم یا آب سنگین کند، منع کرد. در سال 2007، شورای امنیت قطعنامه شماره 1747 را با هدف افزایش تحریمها علیه ایران در زمینه برنامه هستهای و موشکی صادر کرد و بانک سپه و 28 نفر و سازمان های مرتبط با سپاه پاسداران را در فهرست تحریم ها قرار داد.
ایران در این مدت همچنان معیشت مردم خود را تامین کرده و ساخت انواع تسلیحات و تجهیزات نظامی را ادامه داده است و انرژی هستهای [صلح آمیز] مورد نیاز خود را بی هیچ تاثیرپذیری از قطعنامههای ظالمانه تامین کرده، اما در برابر آمریکا سر خم نکرده است.
ایران امروز پس از رفع جزئی تحریمهای اعمال شده علیه آن در سال 2015 و پس از امضای توافقنامه هستهای [برجام] در پی مذاکرات سخت چند ماهه و چند ساله، امیدوار است که ترامپ تصمیم خود را تغییر دهد و ماندن آمریکا در برجام را اعلام کند، اما به احتمال زیاد چنین نخواهد شد. با همه این وجود، ایران برگههای قدرتمندی در برابر خودکامگی صهیونیستها و تجاوزگری های مستمر و اقدامات پیدرپی تحریکآمیز و اظهارات ملال آور سران آنها در اختیار دارد. ایران حمایت روسیه، چین و اتحادیه اروپا و نیز سازمان ملل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی را دارد.
با پیروزی حزب الله در انتخابات پارلمانی لبنان و به دست آوردن بسیاری از کرسیهای پارلمانی، گستره سیاسی لبنان نیز در جهت منافع ایران و خصومت با رژیم صهیونیستی تغییر کرد. پیروزی های سوریه طی برهه اخیر و تسلط آن بر بسیاری از مناطق تحت تسلط عناصر مسلح که اکنون خواه و ناخواه، در حال خروج از آن هستند، در جهت حمایت از رویکرد حمایتی ایران بود، رویکردی که از مقاومت چه در سوریه و چه در لبنان و فلسطین حمایت می کرد. افزون بر این، روحیه رزمندگی یمنیها و پافشاری آنها بر آزادسازی یمن و مقاومت در برابر اشغالگری عربستان سعودی و متحدان آن، سبب شده است که عربستان و متحدانش مراکز ریاستی و مسئولان یمنی را بی هیچ سود و فایده ای هدف حمله قرار دهند و بیهوده برای تضعیف روحیه یمنی ها تلاش کنند که همه این تلاش ها نشان از قدرت ایران در داخل و خارج است.
وی نوشت: آنچه در برخی رسانه ها علیه ایران منتشر میشود درباره اینکه ایران کشوری تروریستی است که حقوق بشر را نقض، در امور دیگر کشورها مداخله، و به تروریستها کمک تسلیحاتی میکند همگی چیزی جز اتهامزنیهای برساخته و باطل نیست و کسی که در سطح جهان اقدامات تروریستی انجام می دهد، برای همگان شناخته شده است. امروز، آمریکا و اسرائیل در صف اول اقدامات تروریستی در جهان قرار دارند. نگاهی به آثار تروریستی آمریکا در عراق در حمله سال 2003 به ادعای حمایت از عراق در برابر صدامی که به ادعای آمریکا دارای سلاح هستهای بود، گواه بر این مدعاست. آمریکا بدترین اقدامات تروریستی را علیه زندانیان زندان ابو غریب مرتکب شد که این لکه ننگی بر پیشانی آمریکا خواهد ماند تا روزی که دادگاه جنایات بینالمللی این کشور تروریستی را تحت تعقیب قرار دهد و جرج بوش پسر را که به عناصر خود اجازه داد عراقی ها را به بدترین شکل و اهانت آمیزترین روش شکنجه کنند، محاکمه کند.
این روزنامه با برشمردن برخی از جنایت های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها و لبنانی ها، تاکید کرد: همچنین، اسرائیل تنها رژیمی است که بدون بازخواست و مجازات شورای امنیت، هر آنچه می خواهد انجام می دهد. آیا همه این جنگ افروزیها، کشتارهای فجیع، بازداشتها، ویران کردن منازل، قتل کودکان و اسیر کردن زنان، اقدام تروریستی به شمار می نمی رود؟ آیا کسی که از خانه و کاشانه و سرزمین خود دفاع و در برابر استعمارگر و اشغالگر ایستادگی میکند، تروریست قلمداد میشود؟ آیا قاتل متجاوز با مبارز شریف یکسان است؟ آیا فعالیت برخی شبکههای ماهواره ای عربی و جهانی فعالیت های تروریستی به شمار نمی رود؟
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
سه شنبه 18 اردیبهشت 1397 - 19:51:48