کبد چرب را کاملاً سنتی درمان کنید

دو شنبه 10 اردیبهشت 1397 - 10:38:7
کبد چرب را کاملاً سنتی درمان کنید

تهران- الکوثر: دربيماري کبد چرب تجمع بيش از حد چربي درکبد، گاه باعث اختلال در فعاليت طبيعی بافت كبد مي گردد كه مي تواند سير پيشرونده پيدا كند و باعث نارسايي كبد و مشکلات بعدی گردد، در این بخش برایتان ده روش درمان قطعی و سنتی را برای درمان کبد چرب آماده کرده ایم که در ادامه شاهد آن خواهید بود

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، اگر بخواهیم به زبان ساده بیماری کبد چرب را شرح دهیم باید بگوییم،کبد چربعارضه ای است که  به‌دلیل انباشته شدن چربی در سلول‌های کبد به‌وجود می‌آید. به طور معمول باید مقدرای چربی در کبد وجود داشته باشد اما وقتی این مقدار  بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب مبتلا می‌شود. تجمع چربی، کبد را در برابر انواع مشکلات و التهاب‌‌ها، آسیب‌پذیرتر می‌کند. در این بخش از سلامت با پارسینه  ده روش درمان طبیعی و سنتی برای درمان خانگی کبد چرب آشنا خواهید شد.

انواع کبد چرب:

بیماری کبد چرب ۲ نوع اصلی دارد:

بیماری کبد الکلی که به علت مصرف  مشروبات الکلی است 

بیماری کبد چرب غیرالکلی که علل مختلفی از جمله رژیم نامناسب غذایی و چاقی  و کلسترول خون بالا و فشار خون بالا دارد. 

هم‌چنین ممکن است خانم ها  در طول بارداری به کبد چرب مبتلا شوند.

 

 علائم بیماری کبد چرب: 

کبـد چرب ساده معمولا به شکل اتفاقی کشف می‌شود و ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران مبتلا به آن نشانه‌ای ندارند و برای بیماری‌های دیگر به پزشک مراجعه می‌کنند و پزشک بر حسب اتفاق متوجه کبـد چرب آنها می‌شود، اما گاهی احتمال دارد از ضعف، خستگی و احساس سنگینی در شکم در شکم خود نزد پزشک شکایت کند . 

 

ده روش درمان کبد چرب

 

سرکه سیب 

اولین روش درمانی موثر برای درمان کبد چرب در مبتلایان مصرف سرکه سیب است، زیرا این ماده‌ی غذایی به کاهش تجمع چربی در کبد کمک می‌کند و در کاهش وزن مؤثر است. علاوه بر اینها سرکه‌ی سیب به عملکرد درست کبد و کاهش التهابات کبد نیز کمک می‌کند.

برای استفاده موثر از این ماده غذایی  بهتراست یک قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب خام و تصفیه‌نشده را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید. می‌توانید به آن عسل هم اضافه کنید. دوبار در روز و پیش از مصرف غذا آن را میل کنید. این کار را برای چند ماه ادامه بدهید تا شاهد تاثیرات موثر آن باشید. 

 لیموی ترش تازه

لیموترش به علت اینکه یک منبع تمام عیار از ویتامین  سی است با خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود به کبد کمک می‌کند تا با تولید آنزیمی به نام گلوتاتیون، اثرات سموم را بر کبد خنثی کند. بنابراین لیموترش با خاصیت سم‌زدایی‌اش به‌عنوان یک درمان خانگی کبد چرب شناخته می‌شود و به بهبود کبد چرب کمک می‌کند. همچنین ترکیب دیگری که در لیموترش وجود دارد، نارنجین نام دارد و در کاهش التهابات کبدی مؤثر است.

برای تاثیر بیشتر روش درمان کبد چرب با لیمو ترش تازه بهتر است آب نصف یک لیموترش را در یک لیوان آب بریزید و آن را میل کنید. این کار را دو یا سه بار در روز و به‌مدت چند هفته تکرار کنید. همچنین می‌توانید دو تا سه لیموترش را برش بزنید، در ظرف آبی بریزید و آن را در بازه‌های منظمی میل کنید.

گل قاصدک 

گیاه گل قاصدک در طب سنتی یکی از عوامل موثر در درمان کبد چرب محسوب میشود، زیرا به  تجزیه‌ی چربی جمع‌شده در کبد کمک می‌کند و عملکرد کبد را بهبود می‌بخشد. براساس تحقیقاتی که نتایج آن در سال ۲۰۱۳ به چاپ رسیده است، عصاره‌ی برگ قاصدک می‌تواند در پیشگیری و درمان چاقی مرتبط با کبد چرب غیرالکلی مؤثر باشد.

برای استفاده از این گیاه کافی است یک قاشق چای‌خوری ریشه‌ی خشک‌شده‌ی قاصدک را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید. به‌مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درپوشی روی آن بگذارید. می‌توانید کمی عسل به آن بیفزایید تا نوشیدنی‌تان را خوشمزه‌تر کنید. روزانه سه فنجان از این نوشیدنی را میل کنید. این کار را به‌مدت چند هفته ادامه بدهید. همچنین می‌توانید از برگ قاصدک در سالادها و غذاها استفاده کنید. اما توجه داشته باشید  که کسانی که باردار هستند و یا مبتلا بهدیابت هستند باید از مصر این گیاه خودداری کنند . 

چای سبز

  نوشیدن چای سبز در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی‌ها در اطراف کبد موثر است و می‌تواند تا حدودی کبد چرب را درمان کند. براساس نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۳ در مجله‌ی بین‌المللی پزشکی مولکولی به چاپ رسید، چای سبز با دارا بودن مقادیر بالای کاتچین به بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند و موجب کاهش چربی موجود در کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی می‌شود.

علاوه بر اینها چای سبز جزو بهترین خوراکی های چربی سوز به شمار میرود و به کاهش وزن نیز کمک میکند . پس بهتر است برای محافظت از کبدتان و اسیر نشدن در دام کبد چرب، روزانه سه تا چهار فنجان چای سبز میل کنید 

 زرد چوبه

 آنتی اکسیدان میتواند درمان خانگی مؤثری برای بیماری کبد چرب باشد. زردچوبه نیز که سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند به پیشگیری از بیماری کبد چرب کمک کند.علاوه بر این ها زردچوبه قدرت بدن در هضم چربی را بالا می‌برد، بنابراین از تجمع چربی در کبد جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، زردچوبه به سم زدایی از کبد نیز کمک می‌کند.

برای استفاده از زرد چوبه باید یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه را در ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد. آن را دوبار در روز بنوشید. این نوشیدنی را به‌مدت چند هفته مصرف کنید. می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه را در یک لیوان شیر گرم حل و روزی یک‌بار میل کنید. اگر کپسول یا مکمل‌های زردچوبه را پیدا کردید، می‌توانید آنها را نیز با نظر پزشک‌تان مصرف کنید.

شیرین بیان

شما می توانید از شیرین بیان نیز برای مداوای مشکلات کبدی نظیر بیماری کبد چرب غیر الکلی استفاده کنید. بر طبق مقاله ای که در سال ۲۰۱۲ انتشار یافت، عصاره ریشه گیاه شیرین بیان به کاهش فعالیت آنزیم های آمیناز کبد در بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک می کند. این گیاه همچنین از آسیب کبدی ناشی از فلزات سنگین و سموم جلوگیری می کند.

برای بهره مندی از فواید شیرین بیان در درمان کبد چرب، نصف قاشق چایخوری ریشه شیرین بیان را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید. درب فنجان را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و مقدار کمی عسل بدان افزوده و این دمنوش گیاهی را ۲ بار در روز بیاشامید. روش دیگر این است که یک قاشق غذاخوری پودر شیرین بیان را با ۲ قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده و یک بار در روز از این مخلوط میل کنید و مصرف آن را چندین هفته ادامه دهید.

موز

وجود ۴۷۰ میلی‌گرم پتاسیم و مواد مغذی دیگر در موز، آن را به میوه‌ای مفید برای تصفیه‌ی کبد تبدیل کرده است. مصرف موز به هضم مواد غذایی کمک می‌کند و فلزات سنگین و سموم را از بدن می‌زداید.

زنجبیل

مواد غذایی با فیبر بالا به سلامتی دستگاه گوارش با جلوگیری از  مشکلات گوارشی و تسریع سم‌زدایی از بدن کمک می‌کنند. به‌عنوان مثال ریشه‌ی زنجبیل برای دستگاه گوارش مفید است. با جوشاندن برش‌های زنجبیل در چای سبز یا آب، می‌توانید چای زنجبیل درست کنید. همچنین می‌توانید زنجبیل را به غذاهایی مانند سوپ بیفزایید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

رژیم غذایی سبزیجات 

ترکیبات طبیعی موجود در سبزیجات، میوه‌ها و گیاهان برای درمان بیماری کبد چرب مفیدند. بنابراین افزودن این مواد به رژیم غذایی بسیار ضروری است.

یک راه مناسب برای بهره‌مندی از خواص سبزیجات، گرفتن آب آنهاست. با این کار می‌توانید تا حد زیادی آسیب‌های واردشده به کبد را جبران کنید. مصرف آبِ سبزیجات، هضم و جذب آنها را آسان‌تر می‌کند. سبزیجاتی مانند کلم پیچ، کلم، کاهو، گل کلم، کلم بروکلی، مارچوبه، چغندر و کرفس در سم‌زدایی کبد مؤثرند.

انواع توت ها 

توت ها این میوه های خوشمزه که انواع مختلفی دارند یکی از منابع غنی انتی اکسیدان به شمار می روند .این نوع میوه ها غنی از آنتی اکسیدان است و کبد را ترمیم می کند. برای دفع چربی از سلول های کبد، از انواع توت ها استفاده کنید. 

 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


دو شنبه 10 اردیبهشت 1397 - 10:26:48

دسته بندی :