به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، تصاویر ویدئویی جدید که در شبکههای مجازی منتشر شده صحنه دقیقی از تخریب گسترده و وسیع روستاهای روهینگیاییها در ایالت راخین میانمار را نشان میدهد.
بر اساس این تصاویر، منطقه منگداو راخین که با بنگلادش هم مرز است به تازگی هدف حملات جدید خشونتهای ارتش میانمار قرار گرفته که طی آن خانههای روهینگیاییها در این شهرغارت و سوزانده شده است.
دولت میانمار اجازه ورود رسانههای داخلی یا بین المللی را به ایالت راخین برای تهیه گزارش درباره شرایط این منطقه نمیدهد. تهیه کننده این تصاویر ویدئویی اعلام کرده که با پرداخت مبالغ زیاد به طور پنهانی به تعدادی از سربازان میانماری توانسته است وارد این منطقه شود و گزارش تصویری تهیه کند.
در این ویدئو صحنههای زیادی از غارت و تخریب روستاهای روهینگیاییها توسط ارتش میانمار به طور مستند به تصویر کشیده شده است.
سازمانهای بین المللی حقوق بشری تاکنون تصاویر ماهوارهای زیادی را منتشر کردند که براساس آن صدها روستا و خانه روهینگیاییها توسط ارتش میانمار ویران شده است. از زمان شروع حملات ارتش و بودائیان افراطی به روهینگیاییها در ۲۵ اوت ۲۰۱۷ (شهریور ۹۶) تاکنون هزاران نفر کشته و افزون بر ۷۰۰ هزار نفر نیز که اکثر آنها را زنان وکودکان تشکیل میدهند، با فرار از مهلکه به بنگلادش پناه برده اند.
طبق گزارش جدید سازمان پزشکان بدون مرز از ۲۵ اوت تا ۲۴ سپتامبر ۲۰۱۷ دست کم ۹ هزار و ۴۰۰ نفر از روهینگیاییها براثر این حملات کشته شده اند.
طبق گزارش سازمانهای حقوق بشری علت مرگ حدود ۷۲ درصد از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر روهینگیایی نیز در این مدت خشونت بوده است که ۷۳۰ نفر از این آمار به کودکان زیر ۵ سال تعلق دارد.
سازمان ملل از روهینگیاییها به عنوان اقلیتی نام برده است که از سال ۲۰۱۲ تاکنون شاهد بیشترین آزار و اذیت در جهان بوده اند.
این سازمان جهانی تاکنون در گزارشهای مختلف خود تجاوز و کشتار جمعی علیه روهینگیاییها حتی نوزادان و کودکان خردسال را توسط نظامیان میانماری مورد تائید قرار داده و آنها را جانیانی علیه بشریت توصیف کرده است.
انتشار این تصاویر برنامه بازگشت روهینگیاییها را بار دیگر مورد تردید قرار داده است.
این جنایات درحالی علیه روهینگیاییها اعمال میشود که طبق توافق سه ماه گذشته میانمار و بنگلادش قرار است ۷۰۰ هزار آواره روهینگیایی در مدت ۲ سال از اردوگاههای مختلف ازجمله کاکس بازار بنگلادش به ایالت راخین میانمار بازگردند.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل به تازگی از مسئولان دولت و نظامیان این کشور خواسته است برای بازگشت امن روهینگیاییها از بنگلادش به جامعه بین المللی اطمینان دهند تا آوارگان داوطلبانه به کشورشان بازگردند.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا
پنج شنبه 9 فروردین 1397 - 13:6:25