تهران- الکوثر: یکی از میان وعدههای قابل دسترس در شهرهای مراکش در واقع یک کیک سیبزمینی سرخ شده و به نوعی کتلت مراکشی است . ماکودا (Makouda) را میتوان به تنهایی و یا به صورت ساندویچ شده میل کرد. ماکودا در کنار سالاد بسیار لذیذ میشود اما نسبتاً غذای سنگینی است.
مواد لازم:
سیب زمینی : ۳ عدد تخم مرغ : ۲ عدد سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه زیره (پودر شده):
یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم برگ گشنیز (خرد شده): یک
مشت آرد : حدود یک پیمانه روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه کتلت مراکشی :
1- سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند.
سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3- گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
4- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی
شوند.
5- کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود ۲ الی ۳ می توانید در یخچال نگهداری کنید.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
الکوثر را در اینستاگرام دنبال کنید
شنبه 30 دی 1396 - 17:12:25