شبکه الکوثر
پخش زنده
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
  • پخش زنده
  • جستجو

تشديد محاصره سيستماتيك كرانه باختري و تبديل آن به زنداني بزرگ| مع المراسلين

در «مع المراسلین» روایت می شود تشدید محاصره سیستماتیک کرانه باختری، به تدریج این منطقه را به زندانی بزرگ بدل کرده است که هزاران ایستگاه نظامی و دروازه‌های آهنی، شهرها، روستاها و اردوگاه‌های فلسطینی را به طرز مرگباری از یکدیگر جدا ساخته‌اند. این وضعیت روزمره، جزئی از سیاست‌های اشغالگران جهت ایجاد فضای ترس و محدودسازی شدید بر همه جنبه‌های زندگی مردم فلسطین است. پیامدهای این شرایط، شامل اختلال در روند درمان بیماران، محرومیت دانش‌آموزان از دسترسی به مراکز آموزشی و محدودیت آزادی‌های اقتصادی کارگران می‌باشد، به‌گونه‌ای که رفت‌وآمد روزانه به سفری پر از تحقیر و انتظار طولانی بدل شده است.

کرانه باختری تحت محاصره‌ای سیستماتیک قرار گرفته است که آن را به زندانی بزرگ تبدیل کرده است. هزاران ایستگاه نظامی و دروازه‌های آهنی، شهرها، روستاها و اردوگاه‌های فلسطینی را به شکلی کشنده جدا کرده‌اند و این وضعیت روزمره بخشی از سیاست اشغالگران است که با هدف ترساندن مردم فلسطین و اعمال محدودیت‌های شدید بر تمامی جنبه‌های زندگی آن‌ها به اجرا درآمده است.

این شرایط پیامدهای انسانی بسیار ناگواری به همراه دارد؛ موجب اختلال در درمان بیماران، محرومیت دانش‌آموزان از دسترسی به مدارس و دانشگاه‌ها و محدود کردن آزادی کارگران برای کسب درآمد شده است. همچنین، رفت‌وآمد روزانه به سفری پر از تحقیر و انتظار طولانی بدل شده است.

بیشتر بدانید

فلسطين و قدس؛ محور همبستگي و وحدت مسلمانان جهان| قضية ساخنة

برگزاري نشست فكري گسترده در صنعا با محوريت منازعه با دشمن صهيونيستي| مع المراسلين

بازرسی‌های تحقیرآمیز و اذیت و آزارهای مداوم، بخشی از سیاست‌های منسجم اشغالگران برای خسته کردن جامعه فلسطین و نگه داشتن آن در وضعیت استهلاک روانی و معیشتی دائم است.

این ایستگاه‌های نظامی صرفاً وسایل امنیتی نیستند، همانطور که اشغالگران ادعا می‌کنند، بلکه ابزارهایی واقعی برای تجزیه جغرافیای فلسطین و جدا کردن تدریجی کرانه باختری از قدس اشغالی هستند. هدف این اقدامات، جداکردن محله‌های قدس از بافت فلسطینی و فروپاشی انسجام اجتماعی و ملی فلسطینیان است تا واقعیتی تحمیلی برقرار شود که امکان تأسیس دولت فلسطین مستقل با پایتخت قدس را از بین ببرد.

این ایستگاه‌های نظامی در واقع زندان‌هایی هستند که فلسطینیان را محاصره کرده، آزادی‌شان را سلب نموده و بر زندگی روزانه آن‌ها تأثیر بسزایی گذاشته‌اند.

  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
Nilesat 11900 V | Badr 8 11747 V | Badr5 12284 V
تمامی حقوق محفوظ است