تهران- الکوثر: برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم . با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن آن با دست یا مخلوط کن میتوان خمیر خرما را درست كرد.
مواد لازم:
نیم کیلو شکر
نیم کیلو آرد سمولینا
۱۲۵ گرم کره
۲۵۰ گرم خمیر خرما
نصف لیموی تازه آب گرفته
۲۵۰ گرم آرد سفید
۱۰۰ میلیلیتر روغن زیتون
دستور پخت:
۱-در یک قابلمه شکر، آبلیمو و ۲۵۰ میلیلیتر آب ریخته و میگذاریم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن زیر گاز را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در آتش ملایم میگذاریم تا غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کرده و شربت به دست آمده را در کناری نگاه میداریم.
۲-در یک کاسه آرد سفید و سمولینا را مخلوط میکنیم.
۳-کره را آب کرده و همراه با روغن به ظرف محتوی آرد میافزاییم.
۴-در یک کاسه حاوی آب جوش با یک قاشق به نوبت از محتوای آرد به مرور اضافه کرده تا به یک حالت نیمه خمیری نرم برسیم.
۵-خمیر را خارج کرده و به صورت رشتهای با قطر حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر درآورده و شیاری طولی در آن ایجاد میکنیم.
۶- خمیر خرما را با یک قاشق در شیار خمیر سفید جای داده و سپس خمیر سفید را طوری تا کرده که دورتادور خرما را فراگیرد.
۷-با یک کفگیر یا ابزاری دیگر خمیر به دست آمده را به نرمی فشار میدهیم تا از حالت لولهای خارج و تخت شود. آنگاه با یک چاقوی تیز قطعاتی را به شکل لوزی برش میدهیم (این كار اختیاری است و میتوانید شکل دلخواه خود را به آن بدهید).
در یک ماهیتابه روغن میریزیم و قطعات لوزی را در آن سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند.
۸-پس از آماده شدن شیرینیها، با استفاده از پارچه روغنگیر، چربی اضافی را میگیریم.
۹-پس از چیدن قطعات لوزی شیرینی، روی آنرا با استفاده از شربت شکری که در ابتدا آماده کرده بودیم شهدآلود میکنیم.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
یک شنبه 16 مهر 1396 - 8:58:29