تهران- الکوثر: مواد لازم برای مارینه کردن مرغ :
مواد لازم
پیاز خلالی به مقدار لازم 100 گرم / 36 کالری
فلفل دلمه خرد شده به مقدار لازم 100 گرم / 15 کالری
جعفری ساتوری به مقدار لازم 100 گرم / 25 کالری
نمک به مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری
فلفل سیاه تازه آسیاب کرده به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم 100 گرم / 310 کالری
مواد لازم برای فیلینگ یا پر کردن داخل نوار فیله :
پیاز داغ ساطوری به مقدار لازم 100 گرم / 36کالری
گردو ساتوری به مقدار لازم 100 گرم / 688کالری
خمیر سیر از خرد کردن آسان و حرفه ای سیر روی تخته به مقدار لازم 100 گرم / 120کالری
قارچ ساتوری تفت داده شده با روغن زیتون به مقدار لازم
رب انار ملس به مقدار لازم 100 گرم / 37کالری
مواد لازم سس کره برای رومال فیله :
کره ذوب شده به مقدار لازم + قلم موی سیلیکونی
لیموترش برای سرو کباب 100 گرم / 42 کالری
گوجه برای سرو کباب 100 گرم / 15 کالری
فلفل سبز قلمی برای سرو کباب 100 گرم / 22 کالری
طرز تهیه جوجه کباب مصری :
* ابتدا با این روش خرد کردن یک مرغ کامل برای خورش یا خوراک , مرغ را خرد میکنیم و سپس سینه مرغ را با روش خرد و بیرون کشیدن استخوان و فیله کردن سینه کردن مرغ فیله میکنیم .بعد فیله ها را قبضه کرده تا نازک تر شوند.
* سپس در میان نایلون گذاشته و با بیفتک کوب صاف میکنیم یا با پشت تیغه ( غیر تیز ) کارد میکوبیم تا هم ورقه ای و نازک شود و هم بین بافت گوشت مرغ فاصله ایجاد و مواد پیاز و فلفل سبز و فلفل سیاه و نمک که بعنوان مارینه تهیه شده به خورد آن برود و ترد شود .
* بعد با دستور استاد از آموزش جوجه کباب شماره 2 به بعد دستور استفاده میکنیم و فیله ها را مزه دار میکنیم . سپس جدود دو تا سه ساعت ( کمتر و بیشتر ) در یخچال قرار میدهیم . د در این فاصله مواد فیلینگ یا میانی را آماده میکنیم .
* مواد نباید شل و روان باشد . مقدار بسیار کمی از مواد را با نوک قاشق روی فیله ها میکشیم و رول میکنیم و کنار میگذاریم .( اگر مواد داخل زیاد باشد هنگام رول کردن و سیخ کردن از دو طرف بیرون می زند ) سپس رول ها را طوری به سیخ میکشیم.
* که لبه باز آن بسته شود و در داخل سیخ فرو رود به طوری که باز نشود . در عکس زیر به رول اول سمت راست توجه کنید . روی حرارت ملایم آتش منقل زغالی یا گازی کباب میکنیم . در حین کباب کردن , سیخ ها را مدام بر میگردانیم.
بعد از پختن کبابها ( یا هنگام اتمام کار ) با سس کره که از :
* کره ،آبلیمو ،زعفران و نمک و فلفل تشکیل میشود , با قلم موی سیلیکونی آغشته نموده و با مخلفات و لیموترش تازه سرو میکنیم.
نکات :
*. هنگام مارینه کردن نمک فراموش نشود . به مرغ باید قبلا نمک زد در حالی که برای گوشت همیشه بعد از پختن نمک زده میشود اگر نه گوشت سفتخواهد شد .
خواص گوجه :
*. گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف کننده ضعف و خستگی، تقویت کننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می کنند. در ضمن گوجه فرنگی برای رفع مسمومیت های مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است. در ضمن با توجه به اینکه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاط ها بسیار مؤثر است
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
لینک عضویت در کانال تلگرام الکوثرفارسی اینجا
شنبه 25 شهریور 1396 - 8:53:3