تهران- الکوثر: کوشاری یک خوراک سنتی مصری است؛ که بر پایهی برنج، ماکارونی، سس گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، سرکه، سیر، عدس قهوهای و نخود درست میشود. کوشاری بیشتر خوراک گیاهخوارهاست. کوشاری محبوبترین، ارزانترین غذای مصری و مشترک میان همهی مردم است. همه رستورانهای مصری در منوی خود کوشاری را سرو میکنند
کوشاری بسیار شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی است که با برنج و عدس درست میشوند و گمان میرود که دستور پخت کوشاری همراه با کارگران پاکستانی وارد مصر شده است.
همچنین کوشاری یکی از غذاهای محبوب در سوریه، اردن، فلسطین، و لبنان است. شیوه پختن کوشاری شبیه به همان عدس پلوی ایرانی است. با این تفاوت که همراه با عدس، ماکارونی و سس گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، سرکه و نخود هم افزوده شده و همه مواد در یک قابلمه دربسته دم میکشند. کوشاری درارای مقدار بسیار بالای نشاسته و کالری است و برای افرادی که اضافه وزن و یا چربی خون دارند پیشنهاد نمیشود.
مواد لازم برای تهیه کوشاری مصری برای ۲ نفر
۲ پیمانه برنج
۱/۲ پیمانه عدس
۱/۲ پیمانه نخود
۱/۲ پیمانه پاستا
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس کوشاری
۱ عدد پیاز خلال شده
۲ حبه سیر له شده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و پودر چیلی و روغن یه میزان لازم
طرز تهیه کوشاری مصری
عدس و نخود رو بپزید و آبکش کنید تا آب اضافی اون خارج بشه. پاستا رو به روش روی بسته آماده کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و مواد رو به صورت لایه لایه در قابلمه بذارید تا غذاتون دم بیاد.
طرز تهیه سس کوشاری
پیاز رو تفت بدید، سیر رو هم اضافه کنید و خوب اونا رو تفت بدید. وقتی سیر و پیاز سرخ شدند، رب گوجه رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید، حالا پودر چیلی و نمک اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.
غذا رو در دیس بکشید و سس رو روی غذا بریزید و سرو کنید … نوش جان و لذت ببرید.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
سه شنبه 14 شهریور 1396 - 13:56:59