منامه-الکوثر: سه سازمان «کانون دموکراسی خلیج فارس و حقوق بشر»، «انجمن حقوق بشر» و «صلح دموکراتیک و حقوق بشر بحرین» با انتشار گزارشی تحت عنوان «اتاقهای مرگ» ، جزئیات جدیدی از جنایات دستگاه امنیتی رژیم آل خلیفه افشا کردند.
به گزارش الکوثر، این سه نهاد حقوق بشری در گزارش خود اشاره به وضعیت غیرانسانی بازداشتگاهها و زندانهای بحرین کرده و ناظران حقوق بشر بحرینی خواستار بازدید آنها از سوی نهادهای بینالمللی شدهاند.
گزارش های منتشر شده درخصوص وضعیت زندان های محل حبس فعالان سیاسی بحرینی، از شرایط بسیار وخیم حاکم بر این زندان ها حکایت داشته و در اکثر این گزارش ها زندانهای بحرین با بازداشتگاه های دوران حاکمیت نازی در آلمان مقایسه شده است.
ضمن آنکه در گزارش های منتشر شده به این موضوع اشاره شده، که اکثر زندانبانان رژیم آل خلیفه از خارج این کشور آورده شده و در بازداشتگاههای بحرین برنامه های مرگباری برای شکنجه افراد دنبال می شود.
گروه های یاد شده، در گزارش خود تحت عنوان «اتاق های مرگ» نوشتند، که ابتسام الصائغ، بانوی فعال حقوق بشری نمونه کسی است، که طی بازجویی هایش در ماه می امسال در زندان های آل خلیفه مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفته است.
«جواد فیروز»، رئیس سازمان صلح برای دموکراسی و حقوق بشر در گزارش خود آورده است، که قدرت در بحرین بر نهادهای نظامی و امنیتی تکیه دارد، تا هیمنه خود را بر کل زندگی مردم اعمال کرده و نفوذ دولت پلیسی را گسترش و اختیارات سرویس امنیت ملی را با نقش سرکوبگرانه افزایش داده است.
«باقر درویش»، رئیس انجمن حقوق بشر بحرین نیز دراین باره گفت: نقض حقوق بشر و تعدی که اقدامات سرویس امنیتی بحرین اعمال می کند، نتیجه انحراف عقیده امنیتی بوده و حمایت از شهروندان آخرین اولویت سیستم امنیتی شده است.
«یحیی الحدید»، رئیس موسسه خلیج برای دموکراسی و حقوق بشر هم اشاره کرد: پادشاهی بحرین از آغاز امسال در فرمانی اختیارات این سرویس امنیتی را گسترش داده و نیروهای این سرویس با اقدامات خود منشورهای بین المللی و حقوق بشر را نقض کردند.
بحرین به عنوان یکی از کوچک ترین کشورهای غرب آسیا بنابر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است. هم اکنون بیش از ده هزار معترض سیاسی در زندان های رژیم حاکم بر بحرین به سر می برند، که 150 نفر از آنها به حبس ابد محکوم شده اند. 150 کودک نیز در بین بازداشت شدگان سیاسی هستند و 200 نفر از شهروندان نیز به سبب خشونت و شکنجه نیروهای امنیتی دچار نقض عضو شدهاند.
پیش از این نیز مرکز دیدهبان حقوق بشر بحرین نیز اعلام کرده بود، به مدارک معتبری از وزارت خارجه آمریکا دست یافته که نشان میدهد، این وزارتخانه دورههای آموزشی منظم برای عناصر دستگاههای اطلاعاتی و تحقیقاتی وابسته به وزارت کشور بحرین برگزار کرده است.
نکته قابل تامل در گزارش های جدید ارائه شده درخصوص آخرین وضعیت نقض حقوق انسانی در بحرین حاکی از وخیم تر شدن اوضاع در این کشور از سال 2017 است. سازمان های حقوق بشری تاکید دارند، که کارنامه حقوق بشر رژیم آل خلیفه یکی از سیاهترین کارنامه ها در جهان است. بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه نظام آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
این درخواست ها با سرکوبگری نظام حاکم بحرین با هم دستی برخی کشورهای عربی از جمله عربستان روبرو شده است. همچنین در این مدت، صدها نفر شهید یا زخمی شده و یا به زندان افتاده و شکنجه شده اند. نظام بحرین برای خاموش کردن شعله اعتراض ها شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده سازی به زندان های طولانی مدت محکوم کرده است.
منبع iuvmpress.com
دو شنبه 6 شهریور 1396 - 9:33:20