کباب موهامورا ؛ غذای لذیذ لبنانی

چهار شنبه 25 تیر 1399 - 11:18:6
کباب موهامورا ؛ غذای لذیذ لبنانی

اگر شما هم نام کباب موهامورا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آن را در بخش غذاهای عربی سایت الکوثر آموزش ببینید

مواد لازم :
سس موهامارا     نصف فنجان
گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)      ۴۵۰ گرم
ادویه      ۱ قاشق چایخوری
دارچین      ۱ قاشق چایخوری
پیاز      ۱ عدد
نمک     به میزان دلخواه

طرز تهیه :
۱- پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۲- یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

طرز تهیه سس موهامارا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد لازم :
فلفل دلمه ای     ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز)
سیر      ۴ حبه
گردو      ۵۰ گرم
زیره سبز (آسیاب شده)      ۳/۴ قاشق چایخوری
رب انار      ۱ و نیم قاشق سوپخوری
پیاز     ۱ عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)     ۱ قاشق چایخوری
نمک     ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون     ۱/۴ فنجان (کاملاً خالص)

طرز تهیه :
۱-گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
۲-حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
۳- فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
۴- پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.
۵- فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
۱- می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲- می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چرب تر و غلیظ تر می شود


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید

برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید

از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید


شنبه 4 شهریور 1396 - 10:14:56

عکسهای بیشتر :