تهران- الکوثر: درادامه معرفی غذاهای عربی ، قصد داریم طرز تهیه یک نوع ته چین جدید و خاص را به شما آموزش دهیم. این ته چین که با میگو تهیه و در کشورهای عربی بیشتر طبخ می شود را می توانید برای ناهار و شام تهیه کنید.
مواد لازم براي 4 نفر:
ميگوي پوست كنده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
پياز خلال شده 2 عدد
سير رنده شده 3 حبه
گشنيز خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمهاي خلال شده 1 عدد
گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري
روغن به ميزان لازم
برنج 3 پيمانه
طرز تهيه:
ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آبپز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمهاي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمهاي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، تهچين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
نكته:
1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، ميتوانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كمعمقي بكشيد.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید
یک شنبه 22 مرداد 1396 - 16:8:20