تهران- الکوثر: « إِنَّ اللَّهَ وَمَلَـئِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِىِّ یَـأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِیمًا»
مقام پیامبر اکرم (صلى الله علیه وآله) آن قدر والاست که آفریدگار هستى و فرشتگان بر او درود مىفرستند و خداوند به انسانها نیز دستور مىدهد که بر پیامبر اکرم (ص) درود و سلام بفرستند و در برابر فرمان او تسلیم باشند احزاب/ ۵۹
بر اساس روایات اسلامى، پیامبر اکرم (ص) نیز در نمازهایشان همین صلواتى را مىفرستاد که ما امروز در نمازهایمان مىفرستیم. صلوات فرستادن هنگام ذکر نام پیامبر اکرم (ص) مستحب مؤکد است، فرستادن صلوات به صورت مطلق هم در هر جا که باشد مستحب است و دارای فضیلت.
امام موسى کاظم(ع):
هر کس بعد از نماز صبح و نماز مغرب قبل از آنکهپاهایش را حرکت دهد و با کسى سخنى بگوید، آیه (إنّ الله و ملائکته و یصلّون على النّبى…) را بخواند، و صلوات بفرستد خداوند صد حاجت او را برآورده مىکند، که هفتاد حاجت در دنیا و سى حاجت دیگر در آخرت براى او برآورده مىشود.
پیامبر (ص):
هر کس یک مرتبه بر من صلوات بفرستد من ده مرتبه بر او صلوات می فرستم و هر کس ده مرتبه بر من صلوات بفرستد من صد مرتبه بر او صلوات می فرستم. (بحارالانوار, ج ۶, ص ۲۵۴)
پیامبر (ص): هر کس اول و آخر دعایش صلوات بفرستد آن دعا به اجابت می رسد, (اصول کافی , ج ۴, ص ۲۴۷ )
امام رضا(ع ): صلوات بر پیامبر و آل او کفاره گناهان است.
از صفحه دین و زندگی الکوثر فارسی دیدن کنید
آموزش سوره های قرآن ویژه کودکان
چهار شنبه 18 مرداد 1396 - 17:56:57