آشنایی باغذاهای لبنانی
تهران- الکوثر: برای آماده کردن مواد ساخت و پخت عدس بل حمود تقریبا ۵۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
مخصوص ۸ تا ۱۰ نفر
۶۵۰ گرم عدس سیاه، معادل ۳ فنجان( بهترین جایگزین برای آن عذس سبز فرانسویست)
۱ لیتر آب
۲ عدد سیبزمینی، پوست کنده، خردشده
۲ قاشق سوپخوری آرد
۶ حبه سیر، له شده
¼ فنجان گشنیز، خردشده
¼ فنجان آب لیمو
کمی نمک
کمی فلفل
طرز تهیه:
عدسها را با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بپزند. سیبزمینیها را بیافزائید و اجازه دهید ۱۵ دقیقهی دیگر با هم بپزند، هر از گاهی مواد را هم بزنید تا عدسها نرم شوند.
سیر و گشنیز را با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون سرخ نمائید تا نرم شوند. سپس به عدس را بیافزائید.
آرد را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کنید و به عدس اضافه نمائید.
اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا نسوزند و نچسبند. پیش از سرو آب لیمو را به آن بیافزائید.
این غذا را هم میتوان گرم و هم سرد با نان پیتا( تافتون) به عنوان پیش غذا سرو نمود.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید
دو شنبه 16 مرداد 1396 - 13:45:2