کباب لبنانی

سه شنبه 28 مرداد 1399 - 16:22:43
کباب لبنانی

کباب لبنانی یک غذای عربی معروف و بسیار لذیذ لبنانی است که در ایران نیز بخصوص در محله های عرب نشین طرفداران زیادی دارد.

تهران- الکوثر:  در منوی غذايی كبابی های ایران هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

مواد مورد نیاز:

نصف پیمانه بلغور گندم

400 گرم گوشت چرخ کرده

نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده

نصف قاشق مربا خوری زیره

یک قاشق غذا خوری ماست چکیده

روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن

مواد مورد نیاز برای داخل کباب

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد

دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده

یک حبه سیر به صورت له شده

یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده

یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده

نمک ، فلفل قرمزز و سیاه ، پودر دارچین به میزان کم

برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.

 

موادی که برای تهیه سس تاهینی ( ارده ) مخصوص این کباب لبنانی به آن نیاز داریم :

4 قاشق مربا خوری تاهینی

4 قاشق غذا خوری ماست چکیده

آب لیمو به میزان کم

یک حبه بزرگ سیر له شده

4 قاشق غذا خوری روغن زیتون

3 قاشق غذا خوری آب.

 

طرز تهیه

پس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید ، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید. برای آماده کردن مواد مورد نیاز برای داخل کباب ، ابتدا پیاز ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر ، کشمش و گوشت چرخ کرده به مواد و تفت دادن آن ها است. حال باید ادویه های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند ، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.

حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست ، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می رسد.

اکنون زمان درست کردن کباب است :

کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید ، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید ، آن ها را برای 30 دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن ها را سرخ نمایید.

برای تهیه سس نیز تنها نیاز دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب های سرخ شده ، سرو نمایید.


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید

برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید

از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید

برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید


شنبه 14 مرداد 1396 - 10:33:8

عکسهای بیشتر :