خوراک ماهی کَسبا را تجربه کنید

دو شنبه 30 دی 1398 - 11:34:59
خوراک ماهی  کَسبا  را تجربه کنید

خوارک ماهی ‏kasba غذایی متعلق به شهری در حاشیه‌ی دریا و خلیج فارس در عربستان ‏سعودی است . 

تهران- الکوثر:  سرو  خوراک ماهی "کسبا "  همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی ‏kasbaغذائیست متعلق به شهریست که در حاشیه‌ی دریا و خلیج در عربستان ‏سعودی واقع شده. فیله‌ی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید. ‏

 

مجموع زمان: ۳۷ دقیقه ‏
آماده سازی مواد: ۲ دقیقه ‏
زمان پخت: ۳۵ دقیقه ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ تا ۶ نفر

‏۱ کیلو فیله‌ی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک ‏

½ فنجان آب ‏

‏۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی ‏

‏۶ حبه سیر ‏

‏۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده ‏

‏۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده می‌کنم و آن را خیس می‌کنم)‏

‏۳ فنجان آب ‏

‏۱ بسته عصاره‌ی سبزیجات ‏

‏½قاشق سوپ‌خوری ادویه‌ی مخلوط عربی

نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزه‌دار کردن ‏

‏۴ قاشق سوپ‌خوری کره ‏

‏¼ فنجان دانه‌های کاج، تفت داده شده

¼ فنجان گشنیز تازه

طرز تهیه: ‏

‏ ماهی‌تابه‌ای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. ادویه‌ی ‏عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهی‌تابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی ‏بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت می‌کند. ماهی‌ و مخلوط پیاز و مواد دیگر را ‏از ماهی‌تابه خارج نمائید و کنار بگذارید. ‏

رب گوجه‌فرنگی و عصاره‌ی سبزیجات را درون ماهی‌تابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ‏ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم ‏نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیله‌های ماهی و نوع برنج زمان ‏پخت را تنظیم کنید. ‏

هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانه‌های کاج تزئین نمائید. ‏

این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید. ‏


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید  

 


پنج شنبه 5 مرداد 1396 - 16:47:40