تهران- الکوثر: سرو خوراک ماهی "کسبا " همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی kasbaغذائیست متعلق به شهریست که در حاشیهی دریا و خلیج در عربستان سعودی واقع شده. فیلهی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید.
مجموع زمان: ۳۷ دقیقه
آماده سازی مواد: ۲ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
مواد لازم:
مخصوص ۴ تا ۶ نفر
۱ کیلو فیلهی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک
½ فنجان آب
۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۶ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده میکنم و آن را خیس میکنم)
۳ فنجان آب
۱ بسته عصارهی سبزیجات
½قاشق سوپخوری ادویهی مخلوط عربی
نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزهدار کردن
۴ قاشق سوپخوری کره
¼ فنجان دانههای کاج، تفت داده شده
¼ فنجان گشنیز تازه
طرز تهیه:
ماهیتابهای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. ادویهی عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهیتابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت میکند. ماهی و مخلوط پیاز و مواد دیگر را از ماهیتابه خارج نمائید و کنار بگذارید.
رب گوجهفرنگی و عصارهی سبزیجات را درون ماهیتابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیلههای ماهی و نوع برنج زمان پخت را تنظیم کنید.
هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانههای کاج تزئین نمائید.
این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
پنج شنبه 5 مرداد 1396 - 16:47:40